vineri, iunie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Google Photos introduce o noua funcție pentru editare video. Ce presupune și când va putea fi utilizată

Google Photos, cunoscută pentru funcțiile sale avansate de editare foto, adaugă funcția Moment Cinematic pentru a transforma videoclipurile într-o experiență vizuală unică.

Noua funcție va transforma videoclipurile într-o experiență cinematică

Google Photos, una dintre cele mai populare aplicații de galerie pentru Android, va include în curând o nouă funcție de editare video numită Moment Cinematic. Aceasta va permite utilizatorilor să transforme imagini statice în videoclipuri dinamice, folosind efecte de paralaxă pentru a crea o adâncime vizuală impresionantă, potrivit Ziare.com. 

Moment Cinematic, dezvoltat de Google, va converti fotografiile statice în clipuri video scurte, oferind un efect de mișcare lentă care accentuează subiectul din prim-plan pe un fundal dinamic. Similar cu opțiunea de fundal cinematic disponibilă pe telefoanele Pixel, această funcție utilizează datele de adâncime pentru a crea un efect vizual deosebit.

Despre noua funcție a Google Photos

Cercetătorul de aplicații Google, AssembleDebug, a declarat pentru Android Authority că versiunea 6.84.0.634885033 a Google Photos sugerează implementarea acestei funcții și pentru videoclipuri, adăugând automat un efect de slow motion.

Noua funcție Moment…

Citește continuarea pe b1.ro

Foarte interesant și..  Grupuri secrete pe WhatsApp. Ce sunt și cum funcționează

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.