Connect with us

INFO ȘTIRI

Grigore Lese, scene de isterie totala pe o scena din Maramures. Aroganta maxima sau cuvinte spuse pe buna dreptate? -video

Published

on

Grigore Leşe a oprit un concert în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş (judeţul Maramureş), şi a refuzat să mai cânte. El s-a enervat după ce o femeie a intrat în sală după începerea concertului. Isteriile pe care le-a făcut pe scenă au ajuns deja virale în mediul online.

Concertul a fost organizat de primăria Târgu Lăpuş, cu ocazia zilei de 5 decembrie, când în localitate sunt comemoraţi eroii care au căzut în1918. În memoria lor există un monument în localitate, unde în fiecare an se oficiază o slujbă comemorativă.  Primarul localităţii a declarat în apărarea artistului: „Toată lumea încearcă să dramatizeze. Omul ăsta e fiu al locului. El s-a oferit voluntar, fără niciun ban, să vină să  ţină un concert pe 5 decembrie, ziua istorică a Lăpuşului. După ce am terminat afară la monument, a intrat în Casa de Cultură şi, la un moment dat, cum e lumea, au tot intrat , au ieşit, iar el a zis că nu ţine niciun concert dacă tot bateţi uşile astea. Apoi am închis uşile şi a continuat concertul. Nu a fost nicio problemă.Nu s-a certat, a transmis un mesaj de pe scenă. El i-a atenţionat că, dacă vor să ţină un concert, să închidă uşile”, a declarat primarul localităţii Târgu Lăpuş, Mitru Leşe. 

Ştirea iniţială: Concertul a fost organizat în urmă cu câteva zile, la Târgu Lăpuş. Grigore Leşe a fost invitat să cânte într-un spectacol dedicat comemorării eroilor martiri. După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe artist. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro.   „Gata, la revedere, domnilor! Am spus să închideţi uşa, a intrat doamna, la revedere! Puteţi să înjuraţi, să scrieţi unde vreţi. Eu am spus ceva. Îmi pare foarte rău. Am pus o condiţie, am spus că vreau un concert mai scurt şi punct. Am întrebat dacă aţi închis uşile, aţi spus da. Gata cu minciunile, cu vicleşugul.

Cum să cânt dacă nu asiguraţi condiţii de a cânta? Luaţi o pauză, mă duc să mănânc şi hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreţi dvs. Am luat avionul, am lăsat trei concerte că vin la Lăpuş şi ce e asta? Ori e discipliă, ori..?“, a spus Grigore Leşe pe scenă. Artistul a mai avut un astfel de derapaj, mai arată sursa, în urmă cu trei ani, la Toronto, unde a fost deranjat de un copil care a plâns în timpul spectacolului.

RECOMANDARE
Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. "Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos"

Citeste mai mult: adev.ro/pjkblo

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
Restaurantele ne ofera cancer pe blat. Ce produse periculoase contine pizza in loc de branza si cascaval
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***