Connect with us

INFO ȘTIRI

Idila secreta dintre Ion Dolanescu si Nadia Comaneci. Detaliile unei povesti de dragoste care a facut valva la vremea ei

Published

on

Povestea de dragoste dintre Ion Dolanescu si Nadia Comaneci a facut valva la vremea ei. Lumea mondenă era şi în trecut cel puţin la fel de interesantă ca cea de azi. În anii ’80, povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci a făcut înconjurul ţării, dar nu numai! Cei doi au fost protagoniştii unei idile ca-n telenovele.

Nadia Comăneci este una dintre femeile pe care Ion Dolănescu le-a adorat. Cei doi s-au iubit cu foc în anii tinereţii şi, conform apropiaţilor, au fost la un pas de căsătorie. „Zeiţa de la Montreal” era nelipsită de la petrecerile care se ţineau lanţ în casa lui Ion Dolănescu. De altfel, se spune că Nadia a fugit peste Ocean din casa regretatului rapsod. Povestea lor de iubire a fost de notorietate în anii ’80.

În 1985, Nadia Comăneci şi Ion Dolănescu şi-au făcut vacanţa la Mamaia

Se mai spune că au fost momente când cei doi voiau să se rupă de agitaţia Capitalei şi se ascundeau departe de ochii curioşilor. Astfel, ei mai dădeau câte o fugă la un fin de-al interpretului de muzică populară, care locuieşte lângă Focşani, cunoscut drept „Finul de la Garoafa”.

Un cititor povesteşte pe site-ul click.ro: „În 1985, am lucrat la hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolănescu era naşul fiului şefului de restaurant de acolo. A stat toată vara în hotel. Iar Nadia a venit şi ea şi a stat vreo luna. Erau foarte discreţi. Toată lumea din hotel spunea ca ea e foarte îndrăgostită de el”.

Pe atunci Nadia avea 25 de ani, iar Ion Dolănescu era un bărbat chipeş încă din anii de şcoală.

Cunoscuta interpretă de muzică populară Ileana Constantinescu a vorbit şi ea despre cei doi, conform adevarul.ro: „Ionaş (Ion Dolănescu – n.r.) îmi spunea: «Singura femeie cu care m-aş însura ar fi Nadia Comăneci». Era o simpatie între ei, dar nu dragoste declarată, nu ştiu dacă au mers mai departe. Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret. S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală, al cărui şef era un prieten comun. Mergeau împreună la mare, la chefuri… Şi Nadiei îi plăcea de Ionaş, pentru că îl vizita acasă. Şi mama Nadiei se înţelegea foarte bine cu Ionaş. De la Ionaş din casă a plecat Nadia din ţară. Un român care locuia în SUA şi pe care îl întâlnise în turneu a venit în vizită la el. De acolo am plecat Ionaş, Nadia, eu şi acel român la una dintre finele lui. Acolo s-a apropiat Nadia de «american». La câteva zile după acea vizită, am auzit că Nadia a plecat din ţară. Apoi am fost chemaţi la miliţie şi eu, şi Ionaş, să dăm declaraţii despre fuga Nadiei din ţară, dar noi nu ştiam nimic. Atunci, Ionaş a pierdut orice legătură cu Nadia şi a fost foarte dezamăgit”.

Ion Dolănescu s-a luptat să îşi ţină cei doi fii lângă el

Ion Dolănescu a încetat din viaţă, pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac. Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuinţa acestuia, în Capitală, unde timp de o oră s-a încercat resuscitarea artistului.

După trecerea în nefiinţă a lui Ion Dolăescu, în martie 2009, au ieşit la iveală şi alte detalii picante din viaţa sa amoroasă. Iustina Băluţeanu, Maria Ciobanu şi Margarita Valenciano sunt femeile care i-au marcat existenţa, însă doar cu prima a fost căsătorit.

Pe Iustina Băluţeanu, o femeie mult mai în vârstă decât el, a luat-o de soţie pentru că avea nevoie de un buletin de Bucureşti. Mai târziu, s-a iubit patru ani cu Maria Ciobanu, cu care s-a cununat religios, deşi erau căsătoriţi fiecare cu altcineva.Episodul a fost menţionat şi în cartea „Ion Dolănescu, o viaţă de cântec!”. Din relaţia lor a rezultat un fiu, Ionuţ, pentru care s-au războit prin tribunale. Instanţa a decis ca pruncul celor doi să-i fie încredinţat lui Ion Dolănescu.

Relaţia cu Margarita, din Costa Rica, s-a încheiat subit de teama comuniştilor. Şi cu Margarita solistul a făcut un băiat, Dragoş, pentru care ea s-a luptat ca o leoaică. Ion Dolănescu a vrut să-şi ia băiatul lângă el, dar Margarita a fugit cu el în Costa Rica, cu un paşaport fals.

Nadia Comăneci s-a măritat cu un gimnast american

Nadia Elena Comăneci (57 de ani) este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică şi cinci medalii olimpice de aur.

RECOMANDARE
Orașul-fantomă cu peste 700 de castele de lux, de 200 de milioane de euro. Cum a ajuns în paragină

Este considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. În noaptea de 27/28 noiembrie 1989 a trecut ilegal granița româno-maghiară, în cele din urmă solicitând azil politic guvernului Statelor Unite. În 1996, românca s-a măritat cu Bart Conner, iar la vârsta de 44 de ani, a dat naştere unui băieţel, Dylan Paul, acum în vârstă de 12 ani.

sursa click.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Chiar credeati ca in pizza si merdenele se pun cascaval si branza? Cum isi bat joc de noi patiseriile si cofetariile

Published

on

By

Patiseriile, pizzeriile si cofetariile isi bat joc de clienti, pacalindu-i in privinta continutului produselor lor. Ministerul Agriculturii avertizeaază că, în urma controalelor care au vizat 180 de magazine şi unităţi de producţie din Bucureşti şi din alte 12 muncipii, s-a constatat că 40% dintre acestea utilizează în procesul de fabricaţie specialităţi pe bază de grăsimi hidrogenate şi informează eronat consumatorii prin sistemul de etichetare că utilizează produse obţinute din lapte.

„Au fost verificate 180 de unităţi (din care 85 patiserii, 17 Cofetării – laboratoare cofetărie, 47 pizzerii, 15 restaurante/catering, 11 unităţi de Fast Food, 5 magazine alimentare). Controalele s-au desfăşurat în Bucureşti şi in municipiile reşedinţă de judeţ precum Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea, Vaslui. Dintre acestea 73 de unităţi, reprezentând un procent de 40,5%, utilizează în procesul de fabricaţie specialităţi pe bază de grăsimi hidrogenate şi informează eronat consumatorii prin sistemul de etichetare că utilizează produse obţinute din lapte (brânză, caşcaval, unt, etc)”, anunţă Ministerul Agriculturii, care, împreună cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a reluat din 21 ianuarie activităţile de control desfăşurate în anul 2018, pentru a evalua corectitudinea practicilor comerciale privind utilizarea grăsimilor hidrogenate în locul produselor exclusiv pe bază de lapte, informarea corectă a consumatorilor, depistarea, sancţionarea şi diminuarea fraudelor în domeniu.

Acţiunile se desfăşoară atât în Municipiul Bucureşti cât şi în toate municipiile reşedinţă de judeţ şi urmăresc în principal verificarea conformităţii denumirii produselor alimentare ce se comercializează, în raport cu înscrisurile de compoziţie din sistemul de etichetare.

„Chiar dacă se constată o diminuare a fenomenului de substituire a produselor lactate cu specialităţi obţinute din grăsimi hidrogenate, în comparaţie cu amploarea fenomenului din anul 2018, neregulile majore persistă în detrimentul producătorilor autohtoni de lapte şi produse derivate din lapte şi pe linia informării corecte a consumatorilor”, subliniază ministerul.

Au fost depistate şi alte abateri precum comercializarea aşa-zisei „Specialitate Bulgaria” drept Telemea de Bivoliţă, Telemea de Capră şi Telemea de Vacă, la preţuri cuprinse între 8,5 lei şi 11 lei/kg, fenomen de substituire care, pe lângă faptul că afectează imaginea producţiei autohtone, autentice şi sănătoase, reprezintă practic şi „o sfidare a consumatorilor”, conform Ministerului Agriculturii.

Pentru nereguli precum dezinformarea consumatorilor şi substituirea produselor procesate din lapte cu specialităţi pe bază de grăsimi hidrogenate, dar şi cele privind încălcarea normelor igienico-sanitare şi siguranţă alimentară, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 661.219 lei.

RECOMANDARE
Polul Nord magnetic al Pamantului se deplaseaza spre Rusia. Cum ne afecteaza

sursa digi24

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***