vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ilie Nastase, gest golanesc in plina strada.„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare! – video

Ilie Năstase, candidat pe listele UNPR la europarlamentare, a fost filmat în timp ce îşi aruncă nervos paharul de cafea peste un cort în care apare fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Filmarea a fost publicată de Cristian Petrescu, preşedintele filialei PMP Bucureşti, care l-a atacat pe Năstase spunând despre acesta că „nu este un simplu golan. Este un golan, general al armatei române”. Petrescu a subliniat şi că va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) şi îi cere UNPR să se delimiteze de năstase.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare! Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decenţă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii. PMP Bucureşti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă şi cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris Cristian Petrescu pe Facebook.

Vinerea trecută, social-democraţii din Craiova au distribuit pe Facebook fotografii cu aparenţi susţinători ai PNL, cu scopul de a-i discredita pe liberali. Totuşi, un om al străzii mărturiseşte că a primit trei lei, alături de un steag şi un balon cu însemnele PNL pentru a se lăsa fotografiat de către pesedişti.

NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN.#IlieGolănie

Publicată de Cristian Petrescu pe Luni, 22 aprilie 2019

Citeste mai mult: adev.ro/pqelxn

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.