Acasă Evenimente Imagini de groază. Femeie cu copil mic în brațe atacată de maidanezi

Imagini de groază. Femeie cu copil mic în brațe atacată de maidanezi

0

S-a întâmplat la blocurile de locuințe din centrul comunei buzoiene Smeeni.

Din imaginile surprinse în clipul de mai jos se vede cum femeia care are copilul în brațe este inconjurata de câini și doar intervenției unei femei, care este locatară la blocuri, facă că maidanezii să nu o atace. De fapt femeia care intervine este și cea care de ani de zile i-a strâns în jurul blocurilor și îi hrănește pe cei șapte câini numărați în clipul de mai jos.

Nu este prima dată când se întâmplă asta și oamenii sunt atacti în zona de câinii crescuți de iubitoarea de animale.

Deși primăria localității buzoiene Smeeni se zvonește că va colabora cu un adăpost de câini care se construiește în zonă, adăpost care ar urma să-i strângă de pe străzi pe maidanezii locali, exista asociațiile Iubitorilor de animale, care se opun si care privesc cu groază acest fapt, întrucât operațiunea de capturare se poate finaliza după doar două săptămâni cu eutanasierea câinilor fără stăpân.

Iubitorii de animale, care, nu sunt nici ei de acord cu câinii pe stradă, consideră că alta e soluția. E drept, mai de durată, dar mai civilizată: sterilizarea tuturor câinilor (fără valoare chinologică) din comună.

Pana acolo problema câinilor fără stăpân este o problema națională, care deși se încearcă rezolvarea ei, acel moment este inca departe în țara noastră.

Imagini că cele de mai jos vor mai fi cu siguranță, iar cei care vor avea de suferit vor fi tot semenii noștri.

Sursa: buzoienii.ro.

Foarte interesant și..  Semnele care anunțau moartea unui om în urmă cu 100 de ani. Tradiții și superstiții vechi în satele din Bărăgan

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentO mamă nu trebuie să uite că, înainte de toate este femeie, soție sau iubită
Articolul următorCea mai mare și îngrozitoare explozie care a avut loc vreodată pe Terra