Connect with us

Sport

Incidente grave la meciul de fotbal dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo București. Suporterii gazdelor i-au provocat pe bucureșteni. „Ria, Ria, Ungaria!”

Published

on

Incidente grave la meciul de fotbal dintre Sepsi Sf. Gheorghe si Dinamo Bucuresti. In prelungirile partidei, fanii dinamoviști au ieșit din zona destinată lor și au furat un steag al Ungariei din peluza suporterilor lui Sepsi, la scorul de 2-0.

Incidentele au escaladat rapid, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a implicat personal pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine.

Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care forțele de ordine au evacuat suporterii vinovați. Între timp, cei 5.000 de fani covăsneni strigau celebrul: „Ria, Ria, Ungaria”!

„În afară de niște gaze lacrimogene, căi respiratorii afectate și câteva șuturi în fund, n-am nimic. Eu voiam să-i calmez pe suporterii noștri. N-a fost ceva ieșit din comun. Cred că am primit 4-5 jeturi de gaze lacrimogene.

Totul a plecat de la un fan care a apărut cu un steag al Ungariei. Nu știu dacă era de la Sepsi sau de la noi, nu vreau să zic ceva eronat. Vom afla în orele următoare. Chiar vreau să-i felicit pe suporterii noștri, pentru că s-au comportat exemplar până atunci. Probabil că, dacă suporterul de la Sepsi nu venea acolo, nu se întâmpla nimic. Suporterii dinamoviști au fost evacuați”, a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

sursa gsp.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Leonard Doroftei a ajuns la sapa de lemn si serveste la mese. ”Nu e o rușine să muncești! „

Published

on

By

Leonard Doroftei a fost obligat să renunțe la celebrul Doroftei Pub, iar acum a luat-o de la zero. Fostul campion mondial are acum un bar situat la peluza 1 a arenei ”Ilie Oană”, dar începutul este unul foarte greu. ”Moșul” face astfel pe chelnerul.

”Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese”, a spus Doroftei, pentru Libertatea. Mai mult, și soția fostului boxer îi dă o mână de ajutor. ”Soția mea mă ajută la pub. Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră”.

”E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ți stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se știe, salariile ospătarilor sunt mici, așa că, dacă n-au clienți prea mulți, nu câștigă nici bani suplimentari din eventualele bacșișuri. Este simplu. Unde e vad, vin și ospătarii, unde nu e, fug văzând cu ochii. Sper însă ca ploieștenii mei să vină la noua locație. Îi așteptăm cu drag”, a încheiat Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei, pregătit pentru o nouă provocare

Decizia autorităților locale din Ploiești nu i-a picat bine lui Doroftei, care a încercat să-și salveze afacerea. El a acționat în instanță, a recâștigat spațiul, însă barul său nu a mai primit aviz de funcționare. Astfel, el și-a mutat business-ul într-un spațiu de lângă stadionul „Ilie Oană”. În urma acestei decizii, cifrele de la „Doroftei Pub” au cunoscut o drastică prăbușire.

În aceste condiții, Doroftei, în vârstă de 48 de ani, este gata să vină în capitală cu familia și să-și deschidă afacerea, o nouă provocare pentru fostul campion WBC. În plus, el plănuiește să investească și în sport. Mai exact, pe lângă „Doroftei Pub”, „Moșul” intenționează să-și deschidă și o școală de box pentru copii.

sursa digisport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***