luni, iulie 15, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

O fetiță și-a amintit cele 10 vieți trăite anterior. Reîncarnarea nu e doar un mit

Joey Verwey este fata ferm convinsă că a avut până acum 10 reîncarnări diferite.

În lume sunt oameni care-și amintesc ce vieți anterioare au trăit. Dovezile nu sunt doar visele ci și locuri de care persoanele respective își aduc aminte că le-au mai văzut cândva. Poate mulți dintre noi ne aducem aminte de senzația „deja vu”. Cu toții ne întrebăm „Ce este după moarte?”

În creștinism se spune că după moarte, Dumnezeu va deschide Cartea Vieții și va judeca dacă ați urmat voința lui. În cazul în care numele unuia dintre cei judecați apare în carte, atunci el va avea viață veșnică alături de Dumnezeu, iar dacă nu se regăsește în acea carte va avea parte de focurile Iadului.

Conform unor credințe orientale, după ce trecem în lumea de dincolo suntem pregătiți să ne reîncarnăm într-o altă viață.

Joey Verwey este fata ferm convinsă că a avut până acum 10 reîncarnări diferite. A spus că și-a amintit detalii din viețile sale anterioare. Afirma că în prima sa viață trăia într-o peșteră în urmă cu 200 mil ani, și își amintește că fugea de dinozauri. A găsit și peștera în care a locuit în prima viață.

Ea spune că a trăit de două ori o viață în care era sclav egiptean. În altă viață era creștin persecutat și susține că l-a întâlnit la un moment dat pe Sfântul Petru.

Despre ultima sa viață anterioară, tânăra afirmă că a fost cetățean în Africa de Sud, a avut doi soți și 10 copii. Ea a reușit chiar să întâlnească pe unul dintre copii, care avea o vârstă înaintată. Cei doi și-au amintit detalii foarte multe, amintiri pe care fetița de doar cinci ani nu avea să le cunoască altfel.

Foarte interesant și..  Rostul și viața nostră în această lume. Ce vom lua cu noi când vom dispărea ca ființe umane

Sursa: stiri-virale.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.