vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cazul bărbatului care susţine că a călătorit în viitor până în 2042, pentru a se întâlni cu el însuşi, la vârsta 72 de ani

Este vorba de relatarea unui bărbat pe nume Hakan Nordkvist care ar fi ajuns în viitor, s-ar fi întâlnit cu el însuşi la vârsta de 70-72 de ani, dar apoi s-a reîntors înapoi în prezent. Să-l credem sau nu? Eu îi dau o şansă… Aşadar, să aflăm relatarea sa:

“Totul s-a întâmplat pe 30 august. Era o zi frumoasă şi mă întorceam de la lucru. Când am ajuns acasă, am văzut apă în bucătărie şi m-am gândit că s-a scurs de undeva. Trebuia să fie vreo ţeavă de sub chiuvetă. Aşa că mi-am adus sculele ca să repar. M-am băgat cât mai adânc în masca de la chiuvetă. Şi tot m-am băgat cât mai mult, până când, la finalul tunelului apăru o lumină. Când am ajuns acolo, mi-am dat seama instantaneu că mă aflu în viitor. M-am văzut pe mine însumi, având 72 de ani…era în anul 2042. El cunoştea totul despre mine… toate secretele mele. Chiar aveam şi acelaşi tatuaj, deşi al lui era puţin mai şters. El mi-a spus lucruri care se vor întâmpla, dar nu prea multe. Însă am promis că nu le voi povesti nimănui.

Am avut noroc că am avut la mine un telefon mobil şi am putut filma totul, pentru că ştiam că oamenii nu mă vor crede. Iar dacă mi s-a întâmplat şi mie, probabil că li s-a întâmplat şi altora. Ăsta e adevărul: pur şi simplu m-am întâlnit cu el şi ne-am simţit bine împreună. Nu-mi pasă ceea ce cred oamenii”.

Bun… vedeţi în videoclipul de mai jos, între secundele 1:29 şi 1:41, o filmare în care ar apărea tipul la vârsta de 37 de ani, împreună cu un tip mai bătrân (seamănă între ei!) care ar fi tot el, având vârsta de 72 de ani. Dacă întâmplarea a avut loc cu adevărat în anul 2006, atunci Hakan ar fi călătorit 36 de ani în viitor pentru a se întâlni tot pe el. Cei doi au şi acelaşi tatuaj…dar asta ar putea fi o dovadă reală? Totuşi, pare suspect faptul că în această mică filmare cei doi şi-au arătat tatuajul, ca şi cum ar fi vrut să demonstreze ceva.

Foarte interesant și..  Usturoiul este un aliment cu proprietăți terapeutice de necontestat. În combinație cu mierea vindecă numeroase boli

Scenariul poate fi altul: Hakan s-a întâlnit cu un bărbat mai bătrân, care semăna foarte bine cu el, iar Hakan i-a propus acestuia să creeze o poveste incredibilă despre călătoria în timp, din care să câştige amândoi nişte bani frumuşei… şi asta pentru că mediatizarea costă!

Pe de altă parte, eu cred că “alunecarea în timp” e posibilă, însă nu cred că ai putea să-ţi întâlneşti fizic “dublura” din viitor sau trecut, adică în sensul că tu o poţi atinge. Chiar dacă unii dintre voi cunoaşteţi acest caz, aş dori să ştiu care este şi părerea voastră.

Sursa:lovendal.ro

Articole asemănătoare

3 COMENTARII

  1. e o poveste de 2 bani !. daca material se poate face dedublarea , nu exista contact fizic ! . mana mea dreapta sa se pipaie singura ! sau ochiul meu drept sa se uite in propria retina fara oglinda !. ar insemna un dezastru ! materia , toate moleculele din compozitia mea , sa intre in ele insa-si ! ar fi exact o ciocnire a unei partucule , cu o antiparticula !!……presupun ca nu agreezi explicatia , asa ca merg mai departe; corpul nostru astral este reprezentat de campuri energetice , de nanounde !. acesta e corpul adevarat , unic si nu poate fi dublat de nici o teorie a timpului , de universuri paralele sau multiuniversuri !…daca mai socotim si faptul ca s-ar putea ca doar la nivelul universului nostru sa existe notiunea de timp , pentru ca la coarda vibranta 10 , dispare notiunea de timp ,povestea aceasta ramane doar o poveste frumos imaginata !… pot linisti autorul spunandu-i ca , prins intro bucla temporara , e posibil sa isi FI VAZUT PROIECTIA SA !!… dar sa se atinga , sa isi vorbeasc ,,, pure fabulatii !!….la fel si proiectia se poate considera reala , parcurgand timpul inapoi . si persoana reala si proiectia vor fi in acelasi loc , in acelasi timp ! locul atmosfera , devin familiare , notiunea de timp devine confuza , vor avea o revelatie , acea stare de ‘DEJA-VU’ ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.