„Inele negre ale morţii ”au fost filmate pe cer în întreaga lume!!! Imagini incredibile! - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

„Inele negre ale morţii ”au fost filmate pe cer în întreaga lume!!! Imagini incredibile!

Published

on

RECOMANDARE
Nu sunt doar o sursă de miere. Dacă dispar albinele, rasa umană este amenințata cu extincția

Bizarele inele negre au fost văzute plutind pe cer de către martori îngroziţi din întreaga lume. În ultimele 2 luni, martori oculari din țări din întreaga lume au raportat cercurile plutitoare ciudate care au fost numite „inele negre ale morții”.

Vizionarea a fost duminică deasupra unei autostrăzi importante din Yorkshire, Marea Britanie. Cercul a semănat cu un inel de fum gigant, dar serviciul de incendiu din West Yorkshire a spus că nu au existat rapoarte de incendiu. Biroul metrologic a confirmat, de asemenea, că inelul nu pare a fi corelaţionat cu vremea. Aceleași inele au fost de asemenea raportate pe cerul Rusiei și al Statelor Unite.

Star raportează: Kimberley Robinson, în vârstă de 22 de ani, a fotografiat şi a spus: „Pare puţin fum, dar forma este a unui inel solid”. N-am mai văzut vreodată aşa ceva înainte, aşa că am analizat-o şi nimeni nu ştie ce este.

„Locuitorii din Novosibirsk, Rusia centrală, au raportat, de asemenea, că au privit terifiaţi aceste inele, înainte de a dispărea în nori. Un martor a spus:” Acest lucru pare a fi un fel de avertizare înfiorătoare „. Un alt martor, Andrei Ivanov a spus: „Extratereştrii au venit să ne ia . Înfricoşător!”

Un comentator a speculat că vederea a fost redusă la un fenomen meteorologic rar. Acesta a susținut: „Inelul de fum nu este altceva decât un soliton – hidrocarbură neagră, cu vârtejul care formează un inel și îl ridică în aer”. Cu toate acestea, teoria era mai târziu respinsă de către experții meteorologici care au menţionat că nu există dovezi care să o susțină.

Dr.Yagudin, de la Centrul Hidrometeorologic Siberian, a declarat: „Nu există o astfel de definiție în meteorologie ca un soliton. Acesta nu este un eveniment meteorologic. „O altă formație bizară circulară a fost observată în Missouri, SUA, într-o seară. Inelul mare plutea prin cer și sporea temerile vieții extraterestre. Cu toate acestea, poliția locală a spus că a apărut dintr-un foc de artificii. Nick Pope, care obișnuia să investigheze OZN-uri și alte mistere pentru Ministerul Apărării, crede că ar fi rezolvat misterul.

El a spus: „În pofida teoriilor exotice despre OZN- Portaluri la dimensiuni, cred că există o explicație decisivă, aici pe pământ . „Un așa-zis vortex de fum poate apărea atunci când se întâmplă o explozie, printr-o structură circulară ca un smokestack.”

Astfel, aceste efecte ciudate pot fi cauzate din greşeală – sau chiar create în mod intenţionat. „La acest ultim punct, ele pot fi create ca un fel de efect pirotehnic și ar fi interesant să știm dacă s-au desfășurat festivaluri în aer liber în zona în cauză. ” O teorie interesantă, deși, în timpul oricăror vizionări relatate , nu au avut loc festivități cunoscute.

Sursa> efemeride.ro

loading...

Din lume

VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

Published

on

By

RECOMANDARE
Cum evităm veninul albinelor? Ce facem pentru a nu avea reacții alergice?

Un meci de fotbal între două echipe de amatori a oferit un eveniment care a oripilat opinia publică. Două echipe formate exclusiv din etnici turci s-au înfruntat în finala „London Turkish League Federation Cup”, disputată în capitala Angliei. Meciul dintre Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC s-a terminat cu scorul de 2-1, dar imaginile oferite de cele două echipe sunt de-a dreptul şocante. Arbitrul Fernando Lopez a fost călcat în picioare de fotbalişti, bătaie la care au fost părtaşi şi câţiva fani.

Arbitrul întâlnirii a fost pus la pământ şi bătut de jucătorii ambelor echipe, conform Daily Mail. Conform sursei citate, fotbaliştii lui GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni. Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior pentru Sportsmail că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a rămas cu nimic rupt după acest incident.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.

Un oficial al ligii a oferit şi primele declaraţii pe seama incidentului: „Îi vrem afară. E dezgustător şi îi condamnăm. Cerem excluderea permanentă a celor implicaţi, odată ce poliţia va identifica vionovaţii. Îi vrem afară, chiar dacă e o ligă pentru comunitatea turcă în Marea Britanie, care se joacă de peste 40 de ani”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar un martor a declarat că arbitrul nu ar vrea să depună plângere în urma acestui eveniment.

Sursa: prosport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***