vineri, aprilie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Intrarea într-o lume paralelă, descoperită într-o peşteră din Mexic

Obiecte zburătoare se deplasează în interiorul peşterii şi pot fi observate numai cu aparatură specială

Reprezentanţi ai unei lumi paralele ar fi fost identificaţi în celebra peşteră Cave of Swallows (Mexic), cel puţin aşa susţin oamenii de ştiinţă.

Una dintre cele mai fascinante peşteri din lume, datorită adâncimii sale uriaşe de aproape 400 de metri, este Peştera Rândunelelor (Cave of Swallows în engleză şi Sotano de las golondrinas în spaniolă) situată în San Luis Potosi, Mexic.

Numele peşterii vine de la miile de rândunele care şi-au găsit locaş în interiorul peşterii şi care ies în stoluri din întunericul cavernei.

Peştera este un abis în formă de elipsă, suficient de adânc pentru a înghiţi în întregime Empire State Building din New York.

La bază, este întuneric absolut şi temperaturi foarte scăzute, aşa că temerarii care se încumetă să o exploreze trebuie să poarte echipament termic special şi lanterne foarte puternice.

Puţinele vietăţi care trăiesc în peşteră s-au adaptat perfect condiţiilor vitrege, reuşind astfel să supravieţuiască în condiţii de întuneric total.

Despre lucrurile neobişnuite care se petrec în această peşteră se vorbeşte de  acum aproape 10 ani. Mai precis, încă de atunci s-a amintit despre neobişnuite obiecte zburătoare care pot dezvolta viteze uluitoare de peste 2 kilometri pe secundă. De aceea, ele pot fi observate numai cu aparatură specială, scrie incomemagazine.ro.

Deplasându-se în interiorul peşterii, aceste „obiecte”, care nu dispun de un înveliş material, nu se lovesc de pereţi. În aceste condiţii, cercetătorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o formă inteligentă de viaţă care există pe planeta noastră, într-o lume paralelă cu a noastră.

Cei care resping aceasta ipoteză susţin că, în realitate, nu este decât o iluzie optică aparută în timpul filmărilor. În acelaşi timp însă, informaţii despre aceste obiecte zburătoare de formă lunguiaţă încep să parvină şi din alte colţuri ale planetei.

Foarte interesant și..  În sfârșit NASA recunoaște că extratereștrii au vizitat Terra, însă ei arată diferit față de ceea ce ne așteptăm noi

Sursa: incomemagazine.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.