Acasă Știri Externe Invenția mileniului care dă peste cap planurile globaliștilor. A fost descoperit petrolul...

Invenția mileniului care dă peste cap planurile globaliștilor. A fost descoperit petrolul sintetic, produs dintr-o banală algă

0

O invenție care functioneaza perfect da peste cap planurile globaliste ale „green-deal”. In plina criză energetică, o companie franco-spaniolă a produs mii de barili de petrol artificial si gaze intr-o instalatie extrem de eficienta: „Face in 48 de ore ceea ce natura a facut in milioane de ani!”, spun inventatorii, potrivit ziuanews.ro.

„Cei care au cumpărat mașini electrice ar trebui să le vândă imediat înainte ca acestea să devină nevandabile!”, se arata intr-un reportaj al televiziunii TF1, care indeamnă:

„Păstrați-vă mașinile pe motorină, cazanele cu petrol și centralele pe gaze, vă vor fi din nou utile!”

Este vorba despre niste microalge care intr-un timp foarte scurt se multiplică si se descompun producand petrol artificial si gaze cu combustie perfect compatibile cu gazele naturale. Din petrolul sintetic se poate obtine apoi benzina si motorina prin mijloacele traditionale de rafinare. Practic, celebri „printi ai petrolului” vor intra in faliment.

În timpul procesării, din algele prelucrate se extrag apă și alți nutrienți necesari pentru creșterea altor alge. Procedeul e ecologic, iar cantitatea de carbon eliminată de arderea petrolului e folosită în procesul de creștere a algelor. Această metodă este și sustenabilă, algele putînd fi produse permanent.

Algele se pot multiplica la nesfarsit in tancuri speciale, daca se vor face mii de astfel de fabrici de combustibil practic nu va exista penurie sau criza, benzina si motorina devenind foarte ieftine si inepuizabile.

„Miza financiară este imensă, iar marile companii petroliere nu se vor opri aici pentru că acest nou petrol îi îngrijorează. Să nu credem în bunăvoința politicienilor noștri, nu-i interesează! Ați auzit pana acum de aceasta inventie care cu adevarat revolutionara si ar fi combustibilul viitorului? Nu, bineînțeles că nu, sunt multe blocaje!”, comenteaza realizatorii.

Foarte interesant și..  Acest loc îi înspăimântă pe americani. Aici pământul s-a rupt în două și poate avea loc oricând un cutremur devastator. Falia San Andreas


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentToți le aruncăm fără să știm că s-a dovedit științific că semințele de pepene verde sunt aur pentru sănătate
Articolul următorIstoria umanității, pe scurt. Femeia nu mai acceptă să locuiască în copac. Și plânge….