Connect with us

Din lume

A fost interzisă în mai multe țări, dar în România e peste tot. Băutura care „îţi dă aripi spre MOARTE”

Published

on

Energizantele reprezinta calea cea mai facila pentru a înfrunta oboseala de peste zi sa, de ce nu, pentru a rămâne in forma la o petrecere. Indiferent de marca, acestea ascund un pericol MORTAL.

Cel putin in cluburi, energizantele sunt combinate cu alcoolul si reprezinta o adevarat bomba pentru ficat, care trebuie sa metabolizeze substante cu efecte diametral opuse: alcoolul, care moleseste si provoaca somn, si substante excitante nervos. Insa putina lume stie ca energizantele sunt deosebit de nocive si daca nu sunt combinate cu alcool!

Energizantele au fost create pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumate ca bautura inofensiva sau răcoritoare, iar principalii cumpărători sunt tinerii si sportivii. “Mareste rezistenta fízica, îmbunătățește capacitatea de concentrare si viteza de reacție, da energie si o stare de spirit mai buna. Iti da aaaripi” este sloganul uneia dintre cele mai cunoscute marci de energizante.

Aripi…de inger!

Da, iti da aripi, in anumite cazuri chiar aripi de inger, pentru ca nivelul deceselor raportate la nivel mondial dupa consumul acestor bauturi este in crestere.

In Franta si Danemarca a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA. Glucoronolactona este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in Vietnam, si actiona ca un drog halucinogen care calma stresul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si administrarea a fost intrerupta datorita numarului mare de cazuri de migrene, tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii “tratati”.

Efectele acestui produs chimic de sinteza sunt devastatoare pentru organism, putând duce chiar la atacuri cerebrale, infarct si implict, la deces Chiar daca este vanduta ca o bautura “energizanta”, este foarte riscant sa bei asa ceva pentru ca prin functia sa energizanta accelerează ritmul cardiac si iti poate provoca un infarct fulgerator. Mai mult, exista pericolul real al producerii unei hemoragii cerebrale, pentru ca alti compusi care determina inima sa pompeze mai putin sange.

Determina afectiuni nervoase ireversibile

Combinarea energizantelor cu alcoolul se transforma intr-o bomba chimica mortala pentru ficat distrugând anumite zone ale acestuia care nu se mai refac niciodată.

O alta substanța din băuturile energizante este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacienților intrați in coma alcoolica. Astfel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool . Astfel, consumul de asemenea bauturi duce la apariția unei serii de afecțiuni nervoase si neuronale ireversibile.

n anul 2006, bauturile energizante au fost interzise in Franta, datorita consumului ridicat de cofeina. Producatorii au reactionat, miscorand doza acestei substante prezente in mod natural in cafea, dar s-au si plans Comisieie Europene, care a recomandat Frantei revizuirea acestei decizii.

Comitetul Stiintific pentru Alimente al CE a facut un studiu, anul trecut, din care reiese ca licorile energizante contin o cantitate nepericuloasa de cofeina, dar ca mai sunt necesare cercetari privind efectele taurinei si ale altor stimulente din aceste bauturi.

RECOMANDARE
Un culturist a fost ucis la 39 de ani, de o băutură pe care mulți dintre noi o bem zilnic

CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte națiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool crează  o bomba cu ceas pentru corpul omenesc.

Fiind o problema de SANATATE PUBLICA, ar fi bine sa va avertizati fii si fiicele, prietenii si cunostintele.

Sursa: cancan.ro

loading...

Din lume

„Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiții se dobândește boala!” Afirmația unui celebru chimist român răstoarnă toate teoriile medicale de pană acum

Published

on

Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, şi ne referim aici la inginer chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea mai temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate! Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.

Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza! Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România,  pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor.

Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală: ’’În prezent, specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acesta este distrus,  evoluţia cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui şi evaluez toate cauzele despre care se ştie că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor. Îl obţin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiţii, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

‘’Pentru a înţelege mai bine cancerul trebuie să înţelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ştefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925.  De obicei, acesta trăieşte în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult.

La acest nivel  îl putem considera inofensiv, pentru că deşi fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal. Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer!

Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ştefan Manea – se pare că numai pacienţii care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul! În urma cercetărilor efectuate şi a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienţii care au cancer au în ficat atât parazitul trematod cât şi alcool izopropilic.

Cât despre factorii genetici despre care m-aţi întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă acelaşi tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceştia moştenesc şi aplică în vieţile lor exact aceleaşi tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situaţiile vieţii, care duc la instaurarea aceluiaşi tip de patologie.

Este o discuţie largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de faţă să acordăm întreaga noastră atenţie parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noştri. ’’ Ce este de fapt alcoolul izopropilic, şi cum ajunge din natură în organismul nostru?

Îmi răspunde Ştefan Manea: ‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulţi comercianţi nu au prins de veste că acestă substanţă este vinovată, în anumite condiţii, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! Şi nu vă gândiţi că îl găsiţi numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele şi în farfuriile noastre.

El se regăseşte în hrană noastră cea de toate zilele,  în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineaţa, majoritatea surselor provenind din arome şi coloranţi care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenţi.  Verificaţi etichetele produselor şi vedeţi dacă au cuvântul ‘’propanol’’ sau ‘’isopropanol’’. Nu le cumpăraţi pe acestea! De fapt,  nu folosiţi nici un  produs care conţine vreo substanţă în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente.

Pentru a face asta pe deplin convins, aminteşte-ţi că 100% dintre pacienţii cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat şi în ţesuturile canceroase!’’, avertizează Ştefan Manea. Cum poate fi transmis acest parazit şi cine este mai expus? ‘

’Tremadodele se pot vedea chiar şi la un microscop de putere redusă şi se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observaţia care trebuie neapărat reţinută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul  izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămureşte Ştefan Manea.

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera? Da – răspunde Ştefan Manea. Distrugerea tuturor paraziţilor şi a stadiilor lor larvare şi înlăturarea alcoolului izopropilic din viaţa pacienţilor duce la o recuperare remarcabilă, în mai puţin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale şi toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista aceşti solvenţi. În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase.

Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, şi permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră şi a copiilor noştri, utilizând o serie de alimente şi substanţe de o valoare excepţională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o vigilenţă  mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ştefan Manea.

Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea şi pentru întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la diplomat/inginer/chimist Ştefan Manea, promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obţinut acordul său plin de gentileţe,  fapt pentru care îi mulţumim!

Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă şi am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loţiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar şi în produsele alimentare precum: îngheţată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.

Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaş… Ne-am facut vieţile mai comode, dar plătim cu sănătatea şi chiar cu viaţa!

Fă şi tu acelaşi test! Te va pune pe gânduri!

Sursa: adevarul.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***