Kate Middleton rupe tăcerea. Ce secret a ținut ascuns timp de 22 de ani?
Connect with us

Din lume

Kate Middleton rupe tăcerea. Ce secret a ținut ascuns timp de 22 de ani?

Published

on

RECOMANDARE
Odorizantele de camera și mașină un adevărat pericol pentru sănătatea ta

Kate Middleton rupe tăcerea. Ce secret a ținut ascuns timp de 22 de ani?

S-a îndrăgostit de un prinț, s-a căsătorit cu el și a devenit membru al familiei regale britanice, apoi a făcut doi copii frumoși. Dar, în ciuda faptului că este una dintre cele mai invidiate femei de pe glob, Kate Middleton nu a avut întotdeauna o viață perfectă și probabil nici acum nu are. După 22 de ani, Ducesa de Cambridge a decis să vorbească pentru prima dată despre un secret legat de trecutul său tumultos, pe care l-a păstrat timp de 22 de ani.

Chinuită de tot felul de agresori în timpul școlii, soția Prințului William le-a dezvăluit prietenilor săi că părinții ei, Michael și Carole Middleton, nu au avut de ales și au dus-o pe actuala prințesă la ședințe de terapie, pe când avea doar 13 ani. Asta a venit la puțin timp după ce familia ei s-a văzut obligată să o multe de la o școală de prestigiu din Berkshire, Anglia. După spusele unui prieten apropiat ducesei: „Kate era văzută ca o ființă slabă de celelalte fete, pentru că era genul de copil timid. Era foarte înaltă și slăbuță în comparație cu colegii ei și foarte conștientă de sine. Se luau de ea de fiecare dată când aveau ocazia și i-au transformat viața lui Kate într-un coșmar”.

Bineînțeles că decizia familiei Middleton de a o duce pe Kate la consiliere nu a fost una foarte ușoară, deoarece se îngrijorau că ar putea să o facă să devină și mai slabă: „Au fost foarte temători pentru că nu voiau ca ea să fie disprețuită public.” După ce a primit ajutor din partea specialiștilor, Kate și-a recăpătate respectul și încrederea în propria persoană, a găsit sensul fericirii și s-a dezvoltat frumos la p nouă școală.

Prietenii Ducesei spun că experiența sa din trecut cu hărțuirea au făcut-o să se implice în proiecte de genul acesta, alături de soțul său Prințul William, 34 de ani, și de fratele lui, Harry, 32 de ani. Regalitățile au făcut chiar și un obicei din a-i încuraja pe alții, în special pe tineri, să caute ajutor atunci când au nevoie. La un eveniment săptămâna trecută, o campanie a intitulată Heads Together, Kate și-a exprimat temerile în legătură cu acest subiect: „Frica sau reticența, sau faptul că nu vrem să-i împovărăm pe ceilalți cu problemele noastre îi face pe oameni să sufere în tăcere.”

Aceste îngrijorări vin cu siguranță din faptul că Middleyon nu vrea ca alții să treacă prin clipele grele cu care a avut ea de-a face în adolescență: „Acesta este și motivul pentru care se simte determinată și vrea ca orice victimă să aibă parte de suportul de care are nevoie.”

În ciuda statutului de regalitate, Kate și William nu vor ezita să le ofere copiilor George și Charlotte ajutorul necondiționat: „Prin munca mea la organizațiile de ajutorare a famiilor și a copiilor, am realizat un singur lucru, că a-i oferi consiliere unui copil care are nevoie este cel mai bun lucru posibil pe care îl putem face ca micuții noștri să crească frumos”.

Sursa: www.okmagazine.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Povestea de succes a româncei care a investit toți banii câștigați afară într-o afacere în care nimeni nu credea

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***