joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

La 24 de ani s-a măritat cu un milionar bătrân de 68 de ani. A rămas ȘOCATĂ când a aflat că bătrânul este bunicul ei biologic

O tânără femeie a crezut că a dat lovitura, după ce s-a căsătorit cu un milionar bătrân. Însă, surpriză! La trei luni de la nuntă, a făcut o descoperire șocantă. Bărbatul visurilor ei era, de fapt, bunicul ei biologic.

Dragostea le învinge pe toate? Ei așa cred, dar relația lor este una extrem de ciudată. Femeia în vârstă de 24 de ani, din Golden Beach, Miami, care dorește să rămână sub protecția anonimatului, s-a măritat cu un bogătaș de 68 de ani, în urmă cu doar trei luni. A fost șocată când s-a uitat în albume foto ale familiei noului ei soț. A găsit o poză în care apărea chiar tatăl ei, pe care milionarul l-a părăsit când era mic.

Cei doi soți habar nu aveau că sunt rude. Au început să vorbească pe un site de matrimoniale, apoi s-au întâlnit și au făcut foarte repede pasul cel mare, potrivit Mirror, citat de click.ro.

Tânara a simțit un sentiment de disperare și nu și-a putut reveni o vreme, dar bunicul, care îi este și soț a făcut-o să se liniștească

În pofida descoperirii șocante, cei doi nu vor să se despartă. Bărbatul susține că legătura dintre ei e și mai puternică acum și că nimic nu le poate sta în cale.

Foarte interesant și..  Statul român asigură bani celor care își construiesc sau renovează o casă

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.