La țărmurile Mării Nordului au fost găsiți 29 de cașaloți morți. Vei fi surprins de ce au găsit în stomacul lor - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

La țărmurile Mării Nordului au fost găsiți 29 de cașaloți morți. Vei fi surprins de ce au găsit în stomacul lor

Published

on

RECOMANDARE
Medicul care şi-a injectat singur un vaccin experimental a fost găsit mort

Omul a intervenit asupra ecosistemelor naturale, punând în pericol viața animalelor, păsărilor și altor viețuitoare. Din cauza neglijenței și ignoranței omului s-a ajuns la eșuarea unui număr mare de cașaloți.

Pe plajele Germaniei au fost găsiți 29 de cașaloți morți. Stomacul lor era plin cu deșeuri din plastic. E clar că oceanul a devenit un depozit de gunoi.

Conform unui comunicat de presă al Parcului Național Wadden, în stomacul multor balene au fost găsite deșeuri din plastic.

Printre resturile erau 13 m de plasă și bucăți de plastic de la automobile.

Cazuri asemănătoare au fost înregistrate și în Marea Britanie. Studiile arată că, aprox. 80% din tot plasticul aruncat pe uscat ajunge, în cele din urmă, în apele mărilor și oceanelor.

Sursa:perfectmedia.tv

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Descoperă mâncarea perfectă care nu te îngrășa deloc

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***