duminică, mai 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Lasă rușinea deoparte dacă ți-au intrat în casă! Scapă de purici într-o zi! Pune noaptea in cameră un bol plin cu următoarele ingrediente

Dacă ai purici în casă de la animalul de companie, sau aduși de pe drum, puteți scăpa de ei, folosind aceste metode naturale:

Cu mentă

Zdrobeşte într-un mojar o mână de mentă, pisează-le până când va ieşi uleiul din frunze. Pune pasta rezultată într-un tifon. Agaţă tifonul în locul infestat de purici. Nu-l lăsa la îndemâna copiilor.

Toarnă pe zgarda câinelui tău 1-3 picături de ulei de mentă. Pune zgarda la gâtul câinelui , având grijă ca locurile atinse de ulei să nu vina în contact cu pielea acestuia.

Cu detergent de vase

Componente necesare:

  • detergent de vase;  un bol sau o farfurie; lumânări tip candele mici;  apă caldă

Pune noaptea o farfurie sau un bol pe podea, în mijlocul camerei. Umple recipientul cu apă caldă. Dacă foloseşti un bol, umple-l jumătate, iar daca foloseşti o farfurie, umple-o până la margini.

Adaugă în apă o cantitate mare de detergent de vase.

Pune câte o lumânare de ceai în centrul farfuriei sau bolului. Aprinde lumânarea. Puricii vor fi atraşi de lumină. Când vor sări către lumina, se vor bloca în apa cu detergent. Astfel puricii sunt prinşi în capcană și vor muri.

Cu sare

Folosește o pungă cu sare măcinată fin şi un dispozitiv prin care o poţi presăra. Sarea deshidratează şi usucă puricii. Umple dispozitivul şi presară sarea pe covoarele din camera infestată cu purici. Las-o să acţioneze 1-2 zile, apoi aspir-o complet.

Sursa: suntsanatoasa.ro

Foarte interesant și..  Soluţie neașteptată în lupta cu bacteriile rezistente la antibiotice

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.