Connect with us

INEDIT news

„Adevăruri Ascunse” – Cura de un minut, un leac uimitor recomandat de un celebru bioenergoterapeut român

Published

on

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, leacul zilei. Acesta constă în peroxidul de hidrogen alimentar de 35 procente, care ajută la oxigenarea celulelor.

„Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele și călcâiele crăpate din care curgea sânge. I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 și apoi înapoi. Se bea într-un pahar cu apă distilată ca să nu influențeze calitatea acestei substanței sau apă fiartă și răcită.

Peroxidul de hidrogen se gaseste in cantitati foarte mici in organism (sintetizat de peroxizomi, descompus de catalaza) si este implicat in activitatea sistemului imunitar uman. In cazurile in care nivelul virusurilor, al bacteriilor din corp creste prea mult, capacitatea normala (naturala) de aparare a organismului este depasita. Prin introducerea peroxidului de hidrogen din exterior, sistemul imunitar este ajutat sa faca fata suprasolicitarilor si sa protejeze, in continuare, organismul.

Tratament cu perhidrol pentru purificarea organismului 

Daca in momentul de fata nu avem nicio afectiune (boala) vizibila sau manifesta, atunci se porneste in terapia preventiva cu o doza de 3 picaturi de perhidrol (concentratie de 30%) pe zi sau cu 30 picaturi de apa oxigenata pe zi (concentratie 3%).

Se pune astfel o picatura de perhidrol (respectiv 10 picaturi de apa oxigenata) intr-un pahar cu 200-250 ml apa (cel mai bine se va folosi atunci pentru diluare apa naturala de izvor) sau eventual la alegere cu sucuri naturale de legume sau fructe, ceai din plante medicinale obtinut prin macerare la rece in apa naturala de izvor. Solutia se amesteca cu o lingura de lemn si se consuma imediat, cu 20-40 de minute inainte de mesele principale.

Deci, intr-o zi, vom bea cate trei pahare – de fiecare data cate o picatura de perhidrol in 200-250 ml apa izvor. Dupa fiecare pahar, obligatoriu, clatiti gura de 2-3 ori cu apa si spalati-va mainile.

Doza de perhidrol creste progresiv, cu cate 1 pic/zi, pana la o valoare maxima – stabilita de un specialist. Se mentine aceasta valoare mai multe zile (pana cand reactiile de purificare ale organismului se atenueaza) si apoi se scade doza treptat, pana la doza de inceput. Se recomanda mai multe cure, cu pauza intre ele de 10-20 de zile. Cura minima cu peroxid de hidrogen este de 21 de zile.

Doza trebuie stabilita corect si respectata cu strictete. Cu cat boala este mai avansata, cu atat se incepe cu o doza mai scazuta. In general, se recomanda sa se porneasca de la 3 picaturi de perhidrol, de 3 ori/zi, crescand doza cu 1 pic./zi, pana la 7-8 pic, de 3 ori/zi.

Cu ajutorul peroxidului de hidrogen se poate trata mai multe boli, unele chiar foarte grave: infectia HIV, hepatita, unele cancere – gastric, pulmonar (nu in ultima faza) – scleroza multipla, boli de sange (leucemie), infectii multiple, boli de plamani, sinuzita, diabet, reumatism, artrita, artroza, ateroscleroza.

Care sunt beneficiile apei oxigenate si cum se utilizează

Efecte secundare
Pana in jurul valorii de 7-8 picaturi de perhidrol (solutie 30%) la 200-250 ml apa naturala de izvor nu apare nimic deosebit (la un om relativ sanatos si echilibrat), dar peste aceasta doza poate sa apara starea de greata si voma.

Pentru a pastra un echilibru, pentru a asigura o oxigenare foarte buna, cat si pentru o intretinere in stare excelenta a tubului digestiv, nu este nevoie sa depasim 7-8 picaturi de 3 ori pe zi in cate un pahar de apa.

Daca dorim sa utilizam aceasta metoda simpla in tratamentul efectiv al anumitor boli, atunci este necesar sa depasim cantitatea, dar in acest caz vom bea mai intai o jumatate de pahar (gata dozat), iar a doua jumatate o vom bea peste 15 minute, astfel incat sa evitam cat mai mult greata.

Efecte benefice

Dupa 1-2 saptamani de tratament corect si consecvent apar si primele semne care indica faptul ca organismul se purifica. De exemplu, vom constata ca urina si fecalele noastre nu mai au miros. Urina capata o culoare usor galbuie, cristalina sau poate deveni chiar incolora.

Digestia si respirația noastră vor fi mult îmbunătățite; întregul traseul aparatului respirator va fi purificat, iar dupa mai multe luni de practica a acestui tratament vom putea constata in plan psihomental urmatoarele efecte: limpezirea mintii, nevoia zilnica de somn va fi redusa cu cel putin 2-3 ore, putere de concentrare crescuta datorita oxigenarii ample si profunde.

Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar: Cura de un minut. După o lună de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade părul. Nu mă mai doare nimic”, a povestit Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro

Puterea de tratare si vindecare a peroxidului de hidrogen, cunoscut si sub numele de perhidrol sau apa oxigenata, a fost descoperita de bacteriologul american Edward Rosenow. Acesta a avut ideea de a folosi o solutie de 1,5% peroxid de hidrogen pentru a distruge in vitro un virus foarte puternic – streptococul neurotropic (care produce boli mentale). Acest virus era rezistent intre -150°C si +350°C, fiind necesare 96 de ore fierbere pentru a fi distrus in intregime.

Pe baza potentialului antiviral foarte puternic al peroxidului de hidrogen, dr. Rosenow a inceput studierea sistematica a folosirii lui pentru tratarea bolnavilor cu boli virale si cu alte infectii. Citeste mai multe pe bzi.ro. 

RECOMANDARE
Ce inseamna sa fii "antinatalist". Un tânăr își dă părinții în judecată pentru că nu i-au cerut acordul înainte să-l aducă pe lume

Sursa: antena3.ro

loading...
Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

RECOMANDARE
Polul Nord magnetic al Pamantului se deplaseaza spre Rusia. Cum ne afecteaza

Sursa: a1.ro

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***