marți, mai 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Legenda tunelurilor secrete de sub Marea Neagră. Cine le-ar fi străbătut în Primul Război Mondial

Marea Neagră ascunde numeroase secrete și mistere, dar printre acestea, unul se ridică deasupra tuturor, legenda unui tunel secret ce s-ar afla chiar sub apele sale. Această poveste fascinantă vorbește despre un pasaj subacvatic misterios, despre care se crede că ar fi fost folosit în timpul Primului Război Mondial pentru a conecta două țări importante.

Descoperirea unui mister fascinant

Omenirea a fost, dintotdeauna, fascinată de tot ce este ocult și misterios, de la găsirea orașului pierdut al Atlantidei, la deslușirea misterului Triunghiului Bermudelor și până la aflarea metodei geniale în care au fost construite Piramidele din Giza.

În România, unul dintre misterele rămase nedescoperite, până-n zilele noastre, îl reprezintă tunelul secret de sub Marea Neagră, o temă învăluită în controverse și diverse speculații.

În perioada tumultuoasă a anilor ’80, în plină desfășurare a construirii Canalului Dunăre-Marea Neagră, un grup de soldați au făcut o descoperire impresionantă într-un cimitir din Murfatlar.

Muncitorii ar fi dat peste un pasaj ce părea a fi abandonat, care alimenta o legendă veche potrivit căreia tunelul respectiv ar fi făcut legătura dintre România, Bulgaria și Turcia, printr-o rețea de treceri…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Detaliul despre recalcularea pensiilor care s-a aflat abia acum. Cum ar trebui să se pregătească pensionarii români

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.