marți, iunie 6, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

S-a calculat limita de vârstă peste care oamenii de acum nu pot trece, indiferent de genă sau stilul de viață adoptat

O echipă de cercetători a aflat care este durata maximă de viață a unui om, dincolo de care nimeni nu poate trece.

Cercetatorii Xiao Dong, Brandon Milholland și Jan Vijg au realizat un studiu amplu, ca să afle vârsta limită, dincolo de care niciun om nu poate supraviețui.

Ei au analizat date demografice din 41 de țări de pe tot globul, ca să înțeleagă factorii care influențează longevitatea la unele popoare, scrie Business Insider.

In ultimul secol, speranța de viață a oamenilor a crescut foarte mult, datorită progresului medicinei. Totuși, în prezent aceasta nu mai crește. Cel mai longeviv om din lume, despre care știm oficial, a fost franțuzoaica Jeanne Calment, care a murit la vârsta de 122 de ani. Vezi aici detalii despre recordul mondial de longevitate al acestei femei.

Cercetătorii au vrut să afle dacă există o vârsta maximă, o limita dincolo de care organismul uman nu mai poate rezista. Această vârsta este 125 de ani, conform studiului publicat de cei trei. Indiferent de gene și de stilul sănătos de viață, aceasta pare să fie speranța maximă de viață a unui om.

Ei declara că moartea de batrânețe nu survine din cauza unor boli, ci în urma proceselor naturale, iminente, de degradare pe care le suferă trupul. Iar dacă de boli ne putem feri și ne putem trata, această degenerare este imposibil de oprit. De aceea, experții cred că indiferent dacă vom găsi leacul pentru unele boli acum incurabile, oamenii nu vor putea trăi mai mult de 125 de ani. Sursa articolului yoda.ro.

Detalii mai multe despre acest studiu găsiți aici

  Articole asemănătoare

  1 COMENTARIU

  1. CÂND CREZI CĂ TE TRAGI DIN MAIMUȚĂ, IAR DUMNEZEU NU EXISTĂ, ATUNCI DA! ÎNSĂ CÂND ȘTIINȚA NU DECLARĂ RĂZBOI LUI DUMNEZEU ȘI IA ÎN CONSIDERARE ȘI CRONICILE, MĂRTURIILE MATERIALE ȘI SCRIERILE BISERICEȘTI, ATUNCI LUCRURILE SE SCHIMBĂ RADICAL!
   DECAMDATĂ, AM VĂZUT PE… PIELEA NOASTRĂ CE A FĂCUT ȘTIINȚA PUSĂ ÎN SLUJBA… MINCIUNII, ÎN ULTIMUL SECOL,ÎNDEOSEBI ÎN LABORATOATELE NAZISTE, ÎN LAGĂRELE COMUNISTE, EXPERIMENTELE PE MAME ÎNSĂRCINATE ȘI COPII-COBAI PRECUM VICTIMELE THALIDOMIDEI, ORI LOTURI DE COPII-COBAI PE CARE S-AU FĂCUT EXPERIMENTE CRIMINALE CHIAR LA NOI ÎN ȚARĂ, PRINTRE CARE FOȘTI COPII-COBAI DIN ANII ’60 MĂ NUMĂR ȘI EU, IAR CEA MAI APROPIATĂ MANIFETARE ȘTIINȚIFICĂ AM TRĂIT-O CU TOȚII ÎN ULTIMII DOI ANI, PRIN PLAN-DE-MITA MONDIALĂ A CERCETĂTORILOR ȘTIINȚEI EUGENIEI, ADICĂ A UCIDETII POPULAȚIEI À LA AUSCHWITZ!
   ȘTIINȚA ULTIMILOR ANI ARE MULTE POLIȚE GRELE DE PLĂTIT CHIAR ÎN BAZA ACTELOR DE LA NÜREMBERG ȘI GENEVA PENTRU CRIME MAI MARI DECÂT ÎN LAGĂRELE NAZISTE!
   ȘTIINȚA ARE DIN PĂCATE, SINDROMUL PUNOCCHIO, AL NASULUI LUNG!
   AIDOMA CLEPTOMANIEI, CARE ESTE O BOALĂ PSIHICĂ CRONICĂ SEVERĂ, ȘTIINȚA SUFERĂ DE DEPENDENȚA DE MINCIUNĂ ȘI MANIPULARE SELECTIVĂ!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.