LIVE! PREȘEDINTELE AMERICII, DONALD TRUMP tocmai a făcut un anunț care va face ca EUROPA și întreaga lume sa se schimbe - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

LIVE! PREȘEDINTELE AMERICII, DONALD TRUMP tocmai a făcut un anunț care va face ca EUROPA și întreaga lume sa se schimbe

Published

on

RECOMANDARE
Colonel român: Românii au devenit „carne de tun în Afganistan" pentru interesele și afacerile SUA

Preşedintele american, Donald Trump, a anunțat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbările climatice, într-o conferință de presă ținută la Casa Albă.

”Pentru a proteja cetățenii americani, Statele Unite ale Americii se retrag din Acordul de la Paris privind schimbările climatice”, a spus Donald Trump, arătând că, în timp ce SUA au făcut eforturi să respecte acest acord, alte țări ale lumii, precum India, au profitat de situație.

Donald Trump a afirmat că Acordul de la Paris a fost până acum în dezavantajul Statelor Unite.

Trump a promis în timpul campaniei electorale să retragă Statele Unite din acest acord vizând să limiteze creșterea temperaturii medii globale, în numele apărării locurilor de muncă ale cetățenilor americani, scrie antena3.ro.

Mai jos urmăriți discursul președintelui TRUMP.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/bbcnews/videos/10154730521272217/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

loading...

Din lume

VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

Published

on

By

RECOMANDARE
Ati cumparat asa ceva? Lidl România retrage un produs în care a depistat o toxină

Un meci de fotbal între două echipe de amatori a oferit un eveniment care a oripilat opinia publică. Două echipe formate exclusiv din etnici turci s-au înfruntat în finala „London Turkish League Federation Cup”, disputată în capitala Angliei. Meciul dintre Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC s-a terminat cu scorul de 2-1, dar imaginile oferite de cele două echipe sunt de-a dreptul şocante. Arbitrul Fernando Lopez a fost călcat în picioare de fotbalişti, bătaie la care au fost părtaşi şi câţiva fani.

Arbitrul întâlnirii a fost pus la pământ şi bătut de jucătorii ambelor echipe, conform Daily Mail. Conform sursei citate, fotbaliştii lui GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni. Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior pentru Sportsmail că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a rămas cu nimic rupt după acest incident.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.

Un oficial al ligii a oferit şi primele declaraţii pe seama incidentului: „Îi vrem afară. E dezgustător şi îi condamnăm. Cerem excluderea permanentă a celor implicaţi, odată ce poliţia va identifica vionovaţii. Îi vrem afară, chiar dacă e o ligă pentru comunitatea turcă în Marea Britanie, care se joacă de peste 40 de ani”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar un martor a declarat că arbitrul nu ar vrea să depună plângere în urma acestui eveniment.

Sursa: prosport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***