Connect with us

INEDIT news

Localitatea din România cu cel mai MIC PREŢ la benzină şi motorină. Oamenii vin special aici să facă plinul, cu bani mai puţini

Published

on

În timp ce preţurile la carburanţi au crescut vertiginos în ultima perioadă, există un judeţ în care benzina şi motorina costă sub cinci lei litrul. Este vorba despre Teleorman, considerat cel mai sărac judeţ. Şoferii vin special să facă plinul la pompele din Alexandria, pentru că economisesc între 13 şi, atenţie, aproape 200 de lei dintr-un foc.

Judeţ sărac, preţ pe măsură – este explicaţia companiilor care vând în Alexandria benzină şi motorină mai ieftine decât oriunde. Coincidenţă sau nu, pentru şoferii din Teleorman benzina şi motorina nu s-au scumpit atât de mult, scrie a1.ro.

Un șofer din Ploiești a povestit pentru Observatorul prahovean că, în urma unui drum efectuat în Teleorman, a constatat că prețul carburanților la toate stațiile este mai mic cu până la 5% decât cele din Prahova.

„Am alimentat de la o stație OMV din orașul Alexandria, motorină standard. Am constatat că prețul a fost de 4,83 de lei/litru, în condițiile în care la majoritatea benzinăriilor din Ploiești prețul sare de 5 lei. Nu știu dacă este doar o coincidență, dar în realitate cei din Teleormanul domnului Dragnea chiar plătesc cel mai mic preț la carburanți. Mai exact cu 5% decât noi, ploieștenii care au trei rafinăriii în oraș!” a fost mesajul cititorului indignat.

RECOMANDARE
Valurile tineretii. Iubirea interzisă dintre Dan Spătaru și soția unui cosmonaut rus
loading...

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

RECOMANDARE
S-a activat Planul Rosu de Interventie. Doua trenuri au deraiat in Hunedoara si Caras-Severin

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***