marți, mai 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Locurile de vizitat din România, unde să mănânci și să stai. Opinia Bloomberg care s-ar putea să te supere

După 34 de ani de la căderea comunismului, România a aderat la spațiul Schengen în martie, eliminând necesitatea pașaportului pentru cetățenii Uniunii Europene care călătoresc cu avionul sau pe mare. Motivele pentru a vizita România depășesc pitoreștile sate saxone, munții spectaculoși și faimosul castel al lui Dracula (care, de altfel, a fost eronat asociat cu celebrul vampir fictiv). Acum, România începe să fie recunoscută ca o destinație de lux neconvențională, scriu cei de la Bloomberg.

Planificarea călătoriei: un itinerar recomandat

Pentru a cuprinde principalele atracții, vei avea nevoie de cinci până la șapte zile, spune Raluca Spiac pentru Bloomberg, fondatoarea agenției de turism personalizat Beyond Dracula și ambasador neoficial al turismului românesc. Dacă vrei să explorezi regiunea nord-estică a Maramureșului, renumită pentru bisericile sale de lemn, sau Bucovina, cu mănăstirile sale pictate din secolele XVI și XVII, adaugă o săptămână.

Spiac subliniază că România este locul ideal pentru cei care înțeleg că luxul adevărat înseamnă posibilitatea de a încetini ritmul.

Bucureștiul: un oraș în transformare

Farmecul străzilor din centrul vechi, București.

Începe călătoria în București, orașul…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Cum sunt transformați copiii de astăzi în roboții de mâine

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.