Connect with us

LIFE

Despre paranormal, mântuire, politică şi manipularea cu flacăra violet

Published

on

Terapeutul Ovidiu Dragoş Argeşanu, în vârstă de 48 de ani, este printre cei mai respectaţi maeştri reiki. El a fost invitat la emisiunea Adevarul Live pentru a vorbi despre ce înseamnă paranormalul, capacităţile extrasenzoriale şi despre ce se află dincolo de acestea. A prezentat și efectele flăcării violet în politica românească.

Experienţele sale esoterice şi paranormale au fost recunoscute de unii, dar contestate de alţii.  El organizează numeroase conferinţe, și are numeroşi discipoli în toată ţara.
„Am o extraordinară sete de cunoaştere. Tot ceea ce fac are baze ştiinţifice. Orice întrebare are un răspuns“, spunea Ovidiu Dragoş Argeşanu.

„Înainte de apărea o boală, apare un dezechilibru sufletesc. Aspirina nu vindecă, acordă doar timpul necesar vindecării“, explica medicul.

„Paranormalul se regăseşte peste tot, în armată, în sport, în educaţie, pentru ca pregătirea psi este foarte importantă“, a menționat el.

Ne arată ce înseamnă energia psi şi flacăra violet „Crearea unui câmp de protecţie in jurul tău. Flacăra violet e foarte bună împotriva entităţilor şi curăţă diverse lucruri. În politică la noi, a fost mai mult o manipulare decât o formă de manifestare a parapsihologiei“, argumenta terapeutul.

Tot el este de părere că nu-i ușor să ai grijă energetic de un președinte.

„E greu să ai grijă psi de un preşedinte. De obicei, cei care sunt în faţă nu sunt cei care sunt în spate. Când te ocupi de protecţie psi nu trebuie să stai în faţă. Acesta este interesul, ca ei să nu apară, să rămână necunoscuţi. Orice naţie civilizată are sau nu are protecţie psi“, arăta medicul.

„Flacăra violet este un tip de energie, shambala reiki, derivat din reiki tradiţional, o energie de nivel mijlociu. Poate fi folosită ca să fie date la o parte anumite entităţi. A fost cea mai simplă formă de implementare a energiei într-o masă de oameni, respectiv într-un partid. Iniţial, s-au folosit de flacăra violet cei din PSD, apoi cei din PDL şi toţi ceilalţi“, a menționat Argeşanu.

„Traian Băsescu a avut marele talent de a devia atenţia opiniei publice dându-i în faţă o prosteală cu flacăra violet. Asta are un mare impact la persoanele care nu ştiu despre ce este vorba. Suna bine şi așa: flacăra violet. Toţi purtau  câte o cravată violet, dar asta e doar o poveste frumoasă. Eu nu am înghiţit-o: am altă educaţie spirituală.  Aghiazma de la Bobotează are mai mare vibraţie decât orice flacără violet“, a declarat Ovidiu Dragoş Argeşanu.

Mai multe informații se pot asculta din emisiunea înregistrată și postată pe Youtoube


Sursa:adevarul.ro

Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ermina.nestian@gmail.com

    mai 29, 2016 at 7:37 pm

    Da sunt într-adevăr folositte ite tehnici folosindu-se de persoane cu calitati paranormale extrasenzoriale parapsiholohie etc. Precum rusia a fost si acum sunt folosite aceste tehnici.

Lasă un răspuns

Diverse

Mai toți o calcă în picioare, însă este cel mai bun tratament pentru vindecarea înțepăturilor de insecte

Published

on

By

Deși crește în multe locuri (spații verzi, grădini, terenuri de fotbal, terenuri virane, etc), prea puțini îi dau importanța cuvenită acestei plante. Se numește pătlagina și este o plantă cu aproximativ 200 de variațiuni, toate cu aceleași proprietăți medicinale. Cele mai populare sunt Lance si Broadleaf.

La noi in tara, aceasta plantă are mai multe denumiri: limba-boului, mama-ploii, pătlănjel sau iarba-mare. Înflorește în luna mai, iar ultimele frunze rămân verzi până toamna târziu.

De la pătlagină se utilizează mai ales rădăcina si tulpina. Pe lângă o mulțime de vitamine, ca A, C sau K, planta mai are in componenta si acid salicilic, ulei volatil, proteine, substanțe minerale, substanțe antibiotice si acizi grași.

Una dintre proprietățile pătlaginii este vindecarea înțepăturilor de țânțari. Planta are calități astringente puternice si absoarbe toxinele din organism. Puteți strivi frunza de pătlagină ca s-o puneți pe zonele vătămate. Se pune pătlagina pe înțepături de albine și de alte insecte, pe acnee, tăieturi sau erupții cutanate. Bandajați tratamentul aplicat pentru 4 -12 ore!

O altă modalitate de a de beneficia de proprietățile uimitoare ale pătlaginii este aceea de a va prepara un balsam pe care să îl aplicați pe piele. Este foarte bun si pentru tratarea hemoroizilor. Pătlagina are efecte uimitoare si asupra sistemului digestiv, mai ales pentru un sistem digestiv care a fost distrus de uzul antibioticelor, anti-inflamatoarelor sau calmantelor de orice fel, un sistem afectat de intoxicații alimentare, etc.

Pentru tratarea problemelor digestive puteți folosi atât frunzele cat si semințele de pătlagină. Din frunze puteți face ceai, le puteți pune în supă sau le puteți usca si folosi pentru asezonarea mâncărurilor.

Semințele de pătlagină înmuiate și consumate stimulează pierderea in greutate si îmbunătățește tranzitul. Pătlagina ajută la tratarea tusei si a răcelii, acționând ca un antibiotic foarte puternic. Este un adevărat medicament si pentru tratamentul celor bolnavi de tuberculoză, dar si pentru cei care au probleme din cauza stresului cotidian sau din cauza oboselii prelungite, tratează problemele menstruale, afecțiunile digestive, afecțiunile pielii si chiar artrita.

Sursa: http://sanatatea.ro/toti-o-calca-in-picioare-insa-este-cel-mai-bun-tratament-de-pe-planeta/

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***