Acasă Sănătate „Nu mai cotizați la sănătate”. Jurnalista Magda Vasiliu dă de pământ...

„Nu mai cotizați la sănătate”. Jurnalista Magda Vasiliu dă de pământ cu sistemul de sănătate!

0

Jurnalista Magda Vasiliu critică dur, într-o postare pe Facebook , sistemul de asigurări de sănătate din România.

„Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parșiv…Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!!”

Magda Vasiliu este mama unui băiețel în vârstă de 8 ani, diagnosticat cu cancer, care este tratat în Italia.

„L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca și mine e la tratament cu fetița lui la același spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-și caute sponsori sau să apeleze la fundații/asociații dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum își permit??? Cât își mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani și nu vor să-ți deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro după doar 4 (!) luni de cotizație la sănătate! În ce tara trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ți permiti să-i spui unui om să-și caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic!

E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Rușine!! Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parșiv…Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!!” a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

Foarte interesant și..  Cura cu borș din tărâţe de grâu: Ieftin și la îndemâna oricui

Sursa: hotnews.ro


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentCatastrofa de la Cernobîl a lovit și România – relatări după mai bine de 3 decenii. Cum s-au manifestat efectele norului radioactiv?
Articolul următorUn robot intervievează candidaţi pentru sute de companii din Rusia