Connect with us

INFO ȘTIRI

Mamaliga chiar a explodat in PSD. Gabriela Firea a dat tot din casa si continua razboiul cu Dragnea

Published

on

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat, duminică seara, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, acesta fiind acuzat de faptul că el este cel care ia toate deciziile în partid. Mai mult, Firea a solicitat ca şi alţi colegi să-şi spună nemulţumirile. Ştiri pe aceeaşi temă PSD-iştii încep oficial războiul între ei.

„M-au sunat colegi să-mi spună că am dreptate, dar că nu este momentul să arate susţinerea pentru argumentele mele. Nu a fost un succes fulminat al lui Dragnea împotriva mea, aşa cum s-a prezentat la televizor. Au fost foarte puţini care m-au atacat. Restul colegilor care au intervenit au fost extrem de echilibraţi, iar foarte mulţi nu au luat cuvântul. Spre exemplu, a avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este membru CEX. Nu este normal să se exprime faţă de vicepreşedinţi ai PSD, oameni care nu fac parte din CEX. Este un domn deputat care a mai avut momente neplăcute cu reprezentanţi ai presei. E neplăcut ca domnul Dragnea să nu intervină când un domn ca acela face afirmaţii neadevărate despre mine. Ba dimpotrivă, i-a dat cuvântul şi l-a încurajat să continue. Mai mult, aceeaşi persoană a luat o atitudine nedemnă faţă de cei de la Bruxelles, total nepotrivită.

RECOMANDARE
O escrocherie noua în România. Metoda prin care sunt înșelate victimele accidentelor auto. Fiti cu bagare de seama!

Acum, vine oricine şi nimeni nu ia atitudine împotriva lui după aceste cuvinte. Au fost cuvinte nedemne şi incorecte faţă de oficialii europeni“, a declarat Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la România TV „Sper că mai mulţi colegi din PSd se vor trezi şi vor lua atitudine“, a continuat vicepreşedintele PSD. Aceasta a precizat şi cum stau lucrurile în PSD şi cine hotărăşte totul. „Avem acum o conducere unică. Nu are cum să ştie un om (n.r. – Liviu Dragnea) toate lucrurile“, a mai spus primarul general. De asemenea, fiind întrebată dacă vrea să candideze pentru prima funţie în stat, Firea a precizat. „Nu e cazul şi momentul acum. Poate o s să candidez la al doile amandat de primar“.

sursa adevarul.ro

loading...

INFO ȘTIRI

Draga Olteanu-Matei, de nerecunoscut la 85 de ani! A slabit foarte mult pe fondul unor probleme de sanatate – galerie foto

Published

on

By

Draga Olteanu-Matei, doamna filmului românesc de comedie, este de nerecunoscut la 85 de ani. Aceasta s-a retras la Piatra Neamț de câțiva ani, într-o cunoscută pensiune din oraș, pentru a-și trăi bătrânețea în liniște și a slăbit extrem de mult.

Marea actriță din generația de aur a devenit foarte discretă, în privința vieții ei personale, însă recent a acceptat să acorde un interviu pentru emisiunea lui Teo Trandafir, Teo Show.

RECOMANDARE
Mamaliga sta sa explodeze in PSD. Gabriela Firea îi reproşează lui Dragnea că vrea s-o bage la puşcărie pe Cliseru ca s-o salveze pe Carmen Dan

„Nu aș fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aș vrea să promovați tinerii”, a declarat actrița, care trăiește de câțiva ani buni la o prietenă la Piatra Neamț.

„Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în1992. Soțul meu s-a grăbit să plece și m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singura, eu sunt cu el în permanență. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este și faorte frumos locul și foarte liniștit și îmi face plăcere să stau aici.(…) Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge” , a declarat marea actriță pentru Teo Show.

Îndrăgita și talentata actriță a precizat că nu-i place să fie lăudată, ci preferă să fie criticată ca să știe ce trebuie să corecteze la ea. „Dacă mă iubești cu adevărat, îmi spui ce nu ți-a plăcut la mine, pentru că în felul acesta eu pot să controlez, pot să corectez”, a spus Draga.

Draga Olteanu-Matei a fost internată anul trecut, la spitalul din Piatra Neamț

În ultimul timp, marea actriță de comedie a avut și probleme de sănătate. Anul trecut, în luna mai, Draga Olteanu-Matei a fost internată de urgență în spital, apărând mai multe zvonuri că ar suferi de pancreatită, însă informația nu a fost confirmată până acum.

Potrivit Realitatea TV, ea ar avea probleme la ficat, iar unele probleme de sănătate s-au acutizat pe fondul vârstei înaintate.

Reprezentanta generației de aur a teatrului românesc a jucat în peste 50 piese de teatru, 100 roluri în Televiziune şi 90 de filme. Draga Olteanu Matei a devenit celebră pentru rolul de excepției al coanei Chirița

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, în 1956, iar în luna septembrie a aceluiași an a debutat în piesa „Ziariștii”, Alexandru Mirodan.

De-a lungul carierei sale a jucat în diferite piese de teatru. „Coana Chirița” dupa Alecsandri, pentru care a scris și un scenariu de film în două serii (Coana Chirita – 1986 si Chirita la Iasi 1987), „Gaitele” de Kiritescu (1977), „Caruta cu paie” de Mircea Stefanescu, „Hagi Tudose” de Barbu Stefanescu Delavrancea, „Domnisoara Nastasia” de G.M. Zamfirescu, „Pisica in noaptea de Anul Nou” de D.R. Popescu, „Autorul e in sala” de Ion Baiesu etc.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***