Connect with us

INFO ȘTIRI

Mamaliga chiar a explodat in PSD. Gabriela Firea a dat tot din casa si continua razboiul cu Dragnea

Published

on

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat, duminică seara, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, acesta fiind acuzat de faptul că el este cel care ia toate deciziile în partid. Mai mult, Firea a solicitat ca şi alţi colegi să-şi spună nemulţumirile. Ştiri pe aceeaşi temă PSD-iştii încep oficial războiul între ei.

„M-au sunat colegi să-mi spună că am dreptate, dar că nu este momentul să arate susţinerea pentru argumentele mele. Nu a fost un succes fulminat al lui Dragnea împotriva mea, aşa cum s-a prezentat la televizor. Au fost foarte puţini care m-au atacat. Restul colegilor care au intervenit au fost extrem de echilibraţi, iar foarte mulţi nu au luat cuvântul. Spre exemplu, a avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este membru CEX. Nu este normal să se exprime faţă de vicepreşedinţi ai PSD, oameni care nu fac parte din CEX. Este un domn deputat care a mai avut momente neplăcute cu reprezentanţi ai presei. E neplăcut ca domnul Dragnea să nu intervină când un domn ca acela face afirmaţii neadevărate despre mine. Ba dimpotrivă, i-a dat cuvântul şi l-a încurajat să continue. Mai mult, aceeaşi persoană a luat o atitudine nedemnă faţă de cei de la Bruxelles, total nepotrivită.

Acum, vine oricine şi nimeni nu ia atitudine împotriva lui după aceste cuvinte. Au fost cuvinte nedemne şi incorecte faţă de oficialii europeni“, a declarat Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la România TV „Sper că mai mulţi colegi din PSd se vor trezi şi vor lua atitudine“, a continuat vicepreşedintele PSD. Aceasta a precizat şi cum stau lucrurile în PSD şi cine hotărăşte totul. „Avem acum o conducere unică. Nu are cum să ştie un om (n.r. – Liviu Dragnea) toate lucrurile“, a mai spus primarul general. De asemenea, fiind întrebată dacă vrea să candideze pentru prima funţie în stat, Firea a precizat. „Nu e cazul şi momentul acum. Poate o s să candidez la al doile amandat de primar“.

sursa adevarul.ro

RECOMANDARE
Florin Iordache, imagini inedite in care apare vorbind in fata unei sali goale: "Votaţi-mă pe mine, votaţi...pentru a fi aproape de Uniunea Europeană"
loading...

INFO ȘTIRI

S-a trezit Arsinel: „Lasati-ma sa fiu mamaligar! Cred ca UE pofteste la ce are Romania”

Published

on

By

Actorul Alexandru Arşinel (79 de ani) a declarat, într-un interviu la Digi24, că nu înţelege protestele din Piaţa Victoriei, iar Uniunea Europeană ar „pofti“ la multe lucruri pe care le are România şi „încearcă să ne calce pe grumaz ca să cedăm“.

Invitat la emisiunea „În faţa ta“, difuzată de Digi24, Alexandru Arşinel a vorbit despre situaţia politică şi socială din România şi despre dorinţa oamenilor de a rămâne în Europa. Actorul a declarat că nu înţelege de ce protestează oamenii în Piaţa Victoriei, el considerând că, de fapt, nu cer ceva concret. Când a venit vorba de oamenii care cer rămânerea în Uniunea Europeană şi respectarea valorilor acesteia, aceasta fiind şi tema unui protest anunţat pentru duminică în faţa Guvernului, directorul Teatrului de Revistă a mărturisit:

„Cred că lucrul acesta îl dorim cu toţii, cred că uneori această intrare în Europa nu ţine numai de ce vrem noi. Uneori ţine şi de ceea ce ni se strecoară uneori că ar trebui să cerem sau ceea ce cerem nu se poate admite, pentru că am călcat strâmb într-o anumită direcţie (…) Nu, eu vreau să mănânc mămăligă dimineaţa, nu spune tu că trebuie să mănânc pâine prăjită. Nu vreau, eu sunt mămăligar“. „Niciodată nu am înţeles exact dacă cei care se adună toţi la un loc protestează pentru acelaşi lucru. Individual, fiecare protestează pentru problema lui. Nu am văzut încă acele pancarte în care să spună: vrem autostradă, vrem cutare.

Fiecare se duce acolo pentru câte ceva. Mereu altceva, cred că nu ne fixăm suficient de bine anumite obiective când facem aceste adunări să cerem ceva concret. Cum acum se închide metroul“, a spus Alexandru Arşinel. „Se fură în toată Europa. Cred că poftesc la multe lucruri pe care le are România şi cred că poftesc în aşa fel încât încearcă să ne calce pe grumaz ca să cedăm. Ţara asta ar trebui să fie fericită, oamenii din ţara asta ar trebui să se bucure de aurul de la Roşia Montană, de gaze, de petrol, de pădurile care se pleacă aşa, trenuri întregi. Le-a mai crescut nivelul de trai, dar nu se bucură într-adevăr. Nu cred că ne privesc cu foarte multă dragoste cei din jur şi nu de acuma, dintotdeauna. Nu uitaţi că se discută şi apar uneori informări că încă din Primul Război Mondial sunt ţări care ne sunt datoare miliarde, ca să nu mai spun din Al Doilea Război Mondial“, a mai spus Arşinel.

Citeste mai mult: adev.ro

RECOMANDARE
Dupa o toamna generoasa, ne pregatim de iarna. Vezi prognoza meteo pe doua saptamani
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***