Connect with us

INFO ȘTIRI

Mamaliga chiar a explodat in PSD. Gabriela Firea a dat tot din casa si continua razboiul cu Dragnea

Published

on

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat, duminică seara, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, acesta fiind acuzat de faptul că el este cel care ia toate deciziile în partid. Mai mult, Firea a solicitat ca şi alţi colegi să-şi spună nemulţumirile. Ştiri pe aceeaşi temă PSD-iştii încep oficial războiul între ei.

„M-au sunat colegi să-mi spună că am dreptate, dar că nu este momentul să arate susţinerea pentru argumentele mele. Nu a fost un succes fulminat al lui Dragnea împotriva mea, aşa cum s-a prezentat la televizor. Au fost foarte puţini care m-au atacat. Restul colegilor care au intervenit au fost extrem de echilibraţi, iar foarte mulţi nu au luat cuvântul. Spre exemplu, a avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este membru CEX. Nu este normal să se exprime faţă de vicepreşedinţi ai PSD, oameni care nu fac parte din CEX. Este un domn deputat care a mai avut momente neplăcute cu reprezentanţi ai presei. E neplăcut ca domnul Dragnea să nu intervină când un domn ca acela face afirmaţii neadevărate despre mine. Ba dimpotrivă, i-a dat cuvântul şi l-a încurajat să continue. Mai mult, aceeaşi persoană a luat o atitudine nedemnă faţă de cei de la Bruxelles, total nepotrivită.

Acum, vine oricine şi nimeni nu ia atitudine împotriva lui după aceste cuvinte. Au fost cuvinte nedemne şi incorecte faţă de oficialii europeni“, a declarat Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la România TV „Sper că mai mulţi colegi din PSd se vor trezi şi vor lua atitudine“, a continuat vicepreşedintele PSD. Aceasta a precizat şi cum stau lucrurile în PSD şi cine hotărăşte totul. „Avem acum o conducere unică. Nu are cum să ştie un om (n.r. – Liviu Dragnea) toate lucrurile“, a mai spus primarul general. De asemenea, fiind întrebată dacă vrea să candideze pentru prima funţie în stat, Firea a precizat. „Nu e cazul şi momentul acum. Poate o s să candidez la al doile amandat de primar“.

sursa adevarul.ro

RECOMANDARE
Restaurantele ne ofera cancer pe blat. Ce produse periculoase contine pizza in loc de branza si cascaval
loading...

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
De ce-şi urăşte Dragnea poporul? Statul naţional-securist şi ura pe români
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***