miercuri, mai 22, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Mărturia unei fete care s-a întors din morți: Nu exista nicio durere. Erau 2 figuri care mă chemau

Ce se întâmplă atunci când mori? Experiența unei fete care s-a întors din morți. Iată ce a trăit în momentul în care inima i s-a oprit.

Ce se întâmplă atunci când mori?

Profesorul Janice Miner Holden, președinte al Asociației Internaționale pentru Studiul Morții Apropiate (International Association for Near-Death Studies).

Citește și: Actrița de care Piersic s-a îndrăgostit în autobuz și care a lucrat într-o fabrică. „Am fost amanți”

O experiență de moarte apropiată are loc atunci când inima încetează să mai bată pentru o perioadă de timp. Ea se caracterizează, printre altele, prin senzația de a părăsi corpul, de a vedea o lumină puternică, de a simți seninătate, de a vedea un tunel și persoane decedate.

Cei mai mulți au descris o astfel de experiență ca fiind pașnică și fericită, doar câțiva dintre ei amintindu-și că au fost traumatizante.

Potrivit statisticilor, 5% din populație, adică una din 20 de persoane, a avut o întâlnire cu moartea. Marea majoritate, „aproximativ 80-90% nu raportează nimic neobișnuit deloc, în timp ce restul de 10-20% raportează că au avut o experiență de moarte apropiată.

Ce a pățit o tânără de 18 ani când s-a întâlnit cu moartea

Vremea pe plaja din Tel Aviv a fost așa cum este de obicei vara: însorită, umedă, iar surferii se antrenau în timpul mareei joase.

Nimeni nu ar fi putut prevedea pericolul care se apropia, mai ales Ila Or, pe atunci în vârstă de 18 ani, care urma să aibă parte de o experiență aproape mortală.

„Dintr-o dată, a apărut un val foarte înalt, ceea ce nu este obișnuit pentru plajele…

Articolul complet îl puteti citi AICI

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.