miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Medic militar chinez: recoltarea forţată de organe în China este organizată de stat şi militarizată

Recoltarea forţată de organe în China este organizată de stat şi militarizată, potrivit mărturiei unui medic chinez din Regiunea Militară Shenyang. Acesta a confirmat existenţa lagărelor de concentrare din China unde regimul comunist organizează, în secret, operaţiuni sistematice de furt de organe de la prizonierii Falun Gong.

Medicul a confirmat faptul că „cel mai mare lagăr, numit în mod codificat 672-S, poate găzdui peste 120.000 de persoane, aici aflându-se atât practicanţi Falun Gong, cât şi alţi prizonieri de conştiinţă. Cel mai mare al cincilea lagăr, localizat în districtul Jiutai din Jilin, poate deţine peste 14.000 de oameni.”

„Comitetul Central al Partidului Comunist Chinez a decis să trateze practicanţii Falun Gong ca pe nişte <inamici de clasă> şi să-i folosească într-o manieră profitabilă din punct de vedere economic. Cu alte cuvinte, practicanţii Falun Gong nu mai erau consideraţi fiinţe umane, ci materii prime pentru produse comerciale”.

Întregul proces este o crimă orchestrată de stat şi direcţionată de guvern. Iar cu ajutorul datelor medicale colectate de la practicanţii Falun Gong închişi, a fost creată o bancă de organe şi o reţea de trafic de organe.

Anne, soţia unui fost chirurg care a prelevat cornee de la aproximativ 2.000 de practicanţi Falun Gong în viaţă, împreună cu al doilea martor, numit Peter, au fost primele persoane care au expus recoltarea forţată de organe de la persoane în viaţă.

La începutul lui martie 2006, un martor a dezvăluit informaţiile despre lagărul de muncă Sujiatun din nord-estul Chinei, unde practicanţii Falun Gong erau închişi pentru a le fi recoltate organele. La scurt timp după anunţul iniţial, soţia fostului chirurg a dezvăluit că, de la sfârşitul anului 2001 şi până în octombrie 2003, acesta a prelevat corneele de la aproximativ 2.000 de practicanţi Falun Gong în viaţă. Organele interne ale acestora erau de asemenea prelevate, iar corpurile erau ulterior arse.

Doctorul militar chinez a confirmat existenţa Lagărului de Concentrare Sujiatun, precizând că în China există cel puţin alte 36 de lagăre de concentrare precum cel de la Sujiatun.

Armata este principalul organizator al recoltării de organe

Armata chineză şi poliţia armată au extins şi au construit centre de detenţie mari, închisori şi lagăre de muncă în interiorul bazelor militare pentru a ascunde aceste crime de ochii marelui public.

Doctorul militar a dezvăluit modul în care se desfăşura procesul: „practicanţii Falun Gong şi ceilalţi deţinuţi sunt închişi folosindu-se numele lor real. Când ei sunt selectaţi ca donatori de organe pentru transplant, sunt folosite numele lor false. Cu alte cuvinte, este creată o identitate falsă. Totuşi, informaţiile persoanei rămân încă valabile, iar un formular de donare voluntară pentru transplant este semnat (cu o semnătură falsă). Am întâlnit peste 60.000 de astfel de documente cu semnături false.

Foarte interesant și..  Secrete despre România care ar putea schimba istoria pe care o știm

Toate documentele precizează că indivizii au convenit voluntar să fie donatori de organe şi că îşi asumă consecinţele. Unele formulare sunt chiar semnate şi pentru transplanturile de inimă. Multe semnături par să aibă scrisul unei singure persoane. Aceste documente sunt păstrate timp de 18 luni, şi apoi sunt distruse. Ele sunt păstrate la nivel provincial în bazele militare. Evaluarea acestor documente ar necesita permisiunea unui comisar al guvernului Central al PCC staţionat în zonă.

Este necesară o examinare fizică şi apoi urmează prelevarea de organe pentru transplant. Dacă transplantul nu are succes, documentele aparţinând sursei de organe, împreună cu cadavrul, trebuie să fie distruse în 72 de ore. Toate documentele şi cadavrul (uneori chiar o persoană în viaţă) trebuie să fie incinerate, iar incinerarea trebuie să fie certificată de personalul administrativ militar. Acest personal militar are dreptul de a aresta, reţine, sau de a executa orice medic, poliţist, poliţist paramilitar, sau cercetător care dezvăluie secrete. Personalul militar primeşte aprobarea din partea Comisiei Militare a PCC.

De asemenea, medicul mai arată că peste 85% din transplanturile de organe din lume au fost făcute în China: „Există de fapt o reţea globală imensă de recoltare şi transplantare a organelor, iar tranzacţiile sunt centrate în China. Începând din anul 2000, peste 85% din transplanturile de organe ale lumii au fost făcute în China. Acest număr apare într-un document al Comisiei Militare. Câţiva oameni au fost promovaţi la rangul de generali pentru <realizările lor> în această industrie”.

Printre cei promovaţi se află şi Xu Caihou, fostul vicepreşedinte al Comisiei Centrale Militare a PCC, Liao Xilong, fostul director al Departamentului General de Logistică al Armatei Chineze, şi Sun Dafa, un comisar politic din cadrul Departamentului General de Logistică. Fiecare a direcţionat în mod activ recoltarea de organe.

Citeşte mai mult pe epochtimes-romania.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.