Acasă Evenimente Medicii chinezi îi avertizează pe europeni că repetă greșelile făcute în Wuhan...

Medicii chinezi îi avertizează pe europeni că repetă greșelile făcute în Wuhan la începutul crizei

0

Doctorii chinezi avertizează că medicii din Europa fac aceleaşi greşeli ca cei din Wuhan în ceea ce priveşte tratarea bolnavilor de coronavirus. Aceştia vorbesc, în acest sens, despre protecţia inadecvată, scrie Bloomberg. În Wuhan, lipsa de înţelegere a bolii şi deficitul de echipamente de protecţie în primele săptămâni ale epidemiei a afectat grav tratarea pacienţilor.

Aceştia spun că de vină este protecţia inadecvată a lucrătorilor medicali, ceea ce duce la o rată mare de infecţie în rândul medicilor şi a asistentelor medicale. În Wuhan, lipsa de înţelegere a bolii şi deficitul de echipamente de protecţie în primele săptămâni ale epidemiei a determinat ca mii de lucrători din domeniul sănătăţii să fie infectaţi în timpul tratării pacienţilor. Cel puţin 46 de medici au murit.

„Colegii noştri europeni contractează boala în practica lor zilnică, iar proporţia este destul de similară cu situaţia anterioară din Wuhan”, a spus Wu Dong, profesor de gastro-enterologie la Spitalul Medical Peking Union.

Dezavantajul lucrătorilor medicali este o criză emergentă cu care se confruntă marile ţări occidentale pe care virusul a pus acum stăpânire. Din Italia până în SUA, ţările raportează un deficit de materiale medicale de protecţie, cum ar fi măştile din spitale, în timp ce medicii şi asistentele nu pot face faţă numărului mare de pacienţi.

De asemenea, natura extrem de contagioasă a virusului înseamnă că acesta prezintă semne de transmitere în moduri neobişnuite, cum ar fi prin intermediul ochilor.

sursa digi24

Foarte interesant și..  Mărturia surprinzatoare a unui belgian despre Dacia: „Acum e inutilă, după nici 3 ani”

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedent„Singura țară din lume care își are scrisă istoria în propriul ei aur este România”. Declarația celui mai mare expert in aur din Europa care spune ca civilizația dacică este magnifică.
Articolul următorSe zărește speranța. A fost descoperit un anticorp capabil să neutralizeze coronavirusul. Meritul este al cercetătorilor belgieni și americani