marți, mai 30, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Medicul care a ieșit din corpul său și „a trăit moartea”

Doctorul Rajiv Parti este un medic practicant al medicinei holistice, care a trăit o experiență unică și profundă de moarte clinică. Experiența sa a fost atât de intensă încât l-a determinat să își schimbe radical modul de viață și să își dedice cariera îmbunătățirii sănătății și stării de bine a oamenilor.

În timpul experienței sale de moarte clinică, doctorul Parti a ieșit din corpul său și a simțit un sentiment de eliberare și calm. El a văzut corpul său și și-a dat seama că a murit, dar această senzație a fost doar începutul experienței sale.

Ulterior, doctorul Parti a intrat într-un tunel și a ajuns într-o grădină situată într-un alt plan de existență. În această grădină, el a întâlnit oameni care îi erau foarte familiar și cu care avea o conexiune profundă, inclusiv părinții săi decedați cu mulți ani în urmă.

Experiența sa a fost una incredibil de plăcută și de eliberatoare, care i-a permis să simtă o pace profundă și să își dea seama de sensul vieții. Doctorul Parti a simțit și o revizuire a vieții sale, văzând atât momentele bune, cât și pe cele rele din viața sa și efectele pe care acțiunile sale le-au avut asupra altor oameni.

Experiența mea aproape de moarte este de neuitat. Când vreau să o revăd, pot lua o adâncă respirație, îmi pot închide ochii și mă întorc direct acolo, plutind deasupra corpului meu în sala de operații, în timp ce chirurgii lucrează cu febrilitate pentru a-mi salva viața.

Pot să re-trăiesc ușor toate evenimentele experienței mele aproape de moarte, de la întâlnirea mea cu tatăl meu decedat la marginea Iadului, la viețile anterioare care au explicat problemele mele legate de ego și medicamente prescrise, până la întâlnirea glorioasă pe care am avut-o cu îngerii păzitori – Raphael și Michael – venind la mine dintr-un câmp de flori care străluceau cu puterea inefabilă a iubirii pure. Acolo, în acest loc ceresc, ei mi-au dat vieții mele o nouă direcție.

Această experiență profundă l-a determinat pe doctorul Parti să își schimbe modul de viață și să renunțe la consumul excesiv de alcool și droguri, precum și la comportamentul egoist și superficial. În schimb, acesta și-a dedicat viața îmbunătățirii sănătății și stării de bine a oamenilor prin practica medicinei holistice.

Doctorul Parti a descris această experiență în detaliu și a împărtășit-o cu alți medici și cercetători. El crede că aceste experiențe ar trebui luate în serios și studiate cu atenție, deoarece pot oferi o perspectivă unică asupra naturii umane și a existenței.

Foarte interesant și..  Ineditele experiențe de pe Lumea Cealaltă, trăite de oameni care au revenit la viață din moarte clinică

După această experiență extraordinară, doctorul Parti a început să se dedice în totalitate medicinei holistice și sănătății mintale, care îi permit să trateze pacienții dintr-o perspectivă globală și nu doar să trateze simptomele lor. Acest lucru a fost o schimbare radicală pentru el, care a determinat-o să își deschidă propriul centru medical în California, numit Centrul de Medicină Holistică San Diego.

Centrul lui Parti își propune să ajute pacienții să găsească echilibrul și armonia în viața lor prin abordarea unei game largi de terapii holistice, inclusiv acupunctura, meditația, yoga, hipnoza, terapia cu plante și multe altele. În cadrul centrului, pacienții pot beneficia de programe personalizate de tratament care să îi ajute să își găsească echilibrul emoțional, fizic și spiritual.

Pe lângă activitatea medicală, doctorul Parti a scris și o carte intitulată „Dacă mor mâine, așa mi-aș trăi viața: sfaturi de la un medic care a experimentat moartea și s-a întors„, în care își împărtășește experiențele de moarte clinică și își îndeamnă cititorii să își trăiască viața la maximum.

Experiența sa în grădina spirituală, întâlnirea cu ființe iubitoare și revizuirea vieții sale i-au oferit o nouă perspectivă asupra vieții și l-au determinat să trăiască într-un mod mai conștient și mai plin de compasiune.

Prin activitatea sa medicală și prin scrierile sale, doctorul Parti a devenit un exemplu de urmat pentru toți cei care caută echilibrul și armonia în viața lor.

Medicina holistică reprezintă un set de practici, tehnici și terapii care au ca scop restaurarea echilibrului energetic al unei persoane în mod natural și vindecarea diverselor afecțiuni. Este cunoscută și ca medică alternativă, pentru că se folosesc practici diferite de cele ale medicinei convenționale.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.