Connect with us

Diverse

Cancerul se datorează unui virus care se găsește într-un aliment mâncat de toată lumea. Avertismentul unui medic, laureat al premiului NOBEL

Published

on

Harald zur Hausen  este un medic german, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 2008, pentru că a descoperit că virusii papilomului uman cauzează cancer cervical. Dr. Zur Hausen a împărțit premiul cu Françoise Barré-Sinoussi și cu Luc Montagnier.

În urmă cu 32 de ani, el a publicat un amplu studiu în care a arătat că anumite tipuri ale virusului papilomului au un rol important în cancerul cervical.

Pe Terra, 5% dintre cancere sunt cauzate de infecţia persistentă cu virusul HPV. El a declarat ca virusul întâlnit in rândul vacilor poate duce la apariția cancerului de colon.

Ulterior, mai mulți oameni de știință au avertizat cu privire la consumul de carne roșie deoarece poate fi provocatoare de cancer de colon. Doctorul Harald a susținut ca si laptele de vaca poate fi periculos.

Experimentul s-a realizat prin prepararea cărnii pe grătar, deoarece in aceasta formă apar carcinogenii. Tot el a spus ca problema se pune si la carnea de pește sau de pui pe grătar. Dădea ca exemplu contrat Mongolia, unde, carnea roșie nu este consumată, de aceea cancerul de colon este extrem de rar.

În general, în Asia cancerul de colon des semnalat deoarece lumea nu consuma nici lapte de vacă sau alte produse lactate. Un risc crescut pentru cancerul colorectal a fost raportat în mod constant pentru consumul îndelungat de carne roșie fiartă si prelucrată.

Agenții cancerigeni chimici apar în timpul procesului de preparare a cărnii.

Consumul de pește sau de carne de pasăre, aparent nu crește riscul, deși au concentrațiile similare sau mai mari de substanțe cancerigene.

Psihologul Hausen a publicat in International Journal of Cancer un raport care a demonstrat depistarea unui virus carcinogen necunoscut în laptele de vacă.

„Eu cred că animalele domestice poate fi o cauză directă a cancerului de colon la om. Avem date experimentale care sustin aceasta ipoteza. Cu toate acestea, acest lucru rămâne să fie confirmat “, a declarat Hausen.

Sursa: ampress.ro

loading...
Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Mesaje amuzante și nu numai pentru Noul An! Dacă ești în pană de inspirație intra aici

Published

on

By

O publicație online redă mai multe urări pentru Noul An, dintre care le-am selectat pe cele din rândurile de mai jos:

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”;

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”;

„Căţeluş cu părul creţ
Să ai jeep-ul în coteţ
Să ai vilă cu piscină
Pe Madonna ca vecină
O lopată pentru bani
La anul şi la mulţi ani!”;

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”;

”Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2017 plin!”;

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”;

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!”;

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”;

”Înainte să mă îmbăt şi să încep să dansez pe mese, permite-mi să-ţi urez La Mulţi Ani!”;

”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”;

Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulți ani!

”Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!”;

”Fie ca toate rezoluţiile de Anul Nou să dureze la fel de mult ca necazurile! La mulţi ani!”;

”Într-adevăr vei fi mai bătrân, mai plinuţ, dar nu îţi vei pierde din înţelepciune! La mulţi ani!”.
Dintre cele serioase puteți alege:

 “E cumpăna dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, in jos cu înțelegere si in sus cu recunoștință! Speranța ta va deschide poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri. La mulți ani!”

Îți urez, ție si familiei tale, multa sănătate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sărbătoare sa va aducă numai fericire in casa si familie!

„Un an mai bogat in împliniri, mai înalt in aspirații si plin de succese. La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate si noroc! Sărbători fericite si un An Nou de poveste! La mulți ani!”

„Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteți sa treceți prin aceasta poarta in noul an si sa luați cu voi doar lucrurile si gândurile bune. LA MULTI ANI!”

„Pentru anul ce vine iți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credința in bine si săruturi o mie!”

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***