joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cancerul se datorează unui virus care se găsește într-un aliment mâncat de toată lumea. Avertismentul unui medic, laureat al premiului NOBEL

Harald zur Hausen  este un medic german, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 2008, pentru că a descoperit că virusii papilomului uman cauzează cancer cervical. Dr. Zur Hausen a împărțit premiul cu Françoise Barré-Sinoussi și cu Luc Montagnier.

În urmă cu 35 de ani, el a publicat un amplu studiu în care a arătat că anumite tipuri ale virusului papilomului au un rol important în cancerul cervical.

Pe Terra, 5% dintre cancere sunt cauzate de infecţia persistentă cu virusul HPV. El a declarat ca virusul întâlnit in rândul vacilor poate duce la apariția cancerului de colon.

Ulterior, mai mulți oameni de știință au avertizat cu privire la consumul de carne roșie deoarece poate fi provocatoare de cancer de colon. Doctorul Harald a susținut ca si laptele de vaca poate fi periculos.

Experimentul s-a realizat prin prepararea cărnii pe grătar, deoarece in aceasta formă apar carcinogenii. Tot el a spus ca problema se pune si la carnea de pește sau de pui pe grătar. Dădea ca exemplu contrat Mongolia, unde, carnea roșie nu este consumată, de aceea cancerul de colon este extrem de rar.

În general, în Asia cancerul de colon des semnalat deoarece lumea nu consuma nici lapte de vacă sau alte produse lactate. Un risc crescut pentru cancerul colorectal a fost raportat în mod constant pentru consumul îndelungat de carne roșie fiartă si prelucrată.

Agenții cancerigeni chimici apar în timpul procesului de preparare a cărnii.

Consumul de pește sau de carne de pasăre, aparent nu crește riscul, deși au concentrațiile similare sau mai mari de substanțe cancerigene.

Psihologul Hausen a publicat in International Journal of Cancer un raport care a demonstrat depistarea unui virus carcinogen necunoscut în laptele de vacă.

Foarte interesant și..  Gândul e cea mai puternică forță din univers. Puterea gândului, legea binelui și secretele unei vieți armonioase în opinia celui mai renumit medic neurolog din România

„Eu cred că animalele domestice poate fi o cauză directă a cancerului de colon la om. Avem date experimentale care sustin aceasta ipoteza. Cu toate acestea, acest lucru rămâne să fie confirmat “, a declarat Hausen.

Sursa: ampress.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.