Connect with us

Divertisment

Mesajele ascunse din spatele logo-urilor unor companii celebre! Sigur nu știai asta

Published

on

Mesajele ascunse din spatele logo-urilor unor companii celebre! Sigur nu știai asta

Le vedem foarte des pe internet şi am putea crede că nu mai au secrete pentru noi, dar ne înşelăm. Logo-urile unor companii şi organizaţii celebre, precum Amazon sau LG, ascund mesaje ascunse pe care mulţi oameni nu le cunosc.

Iată câteva exemple de logo-uri de mari companii IT şi platforme online care au mesaje ascunse, potrivit Go4it:

RECOMANDARE
PSD se destrama. Inca trei parlamentari au parasit partidul

Amazon

Există puţine persoane care au navigat pe internet fără să fi dat la un moment dat peste logo-ul Amazon. Acesta nu pare deosebit, dar mica săgeată galbenă pe care o conţine are un mesaj. Pentru mulţi oameni pare un zâmbet, care indică servicii de calitate şi clienţi mulţumiţi. Dar, la o privire mai atentă se observă că săgeata uneşte literele „a” şi „z” din logo, indicând diversitatea mare de produse existentă în cel mai mare magazin online din lume.

Vaio

Deşi nu mai aparţine Sony, logo-ul VAIO este cunoscut de foarte mulţi pasionaţi de tehnologie. Acesta a fost realizat pe ideea simbiozei dintre tehnologia digitală şi cea analogică, folosind V şi A pentru a reprezenta valul care reprezintă semnalul analog. I şi O reprezintă valorile „1” şi „0” din sistemul binar.

Wikipedia

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online din lume. Sfera incompletă din logo-ul său arată că mai este mult de lucru până când enciclopedia va include toate cunoştinţele existente în lume. Mai pe înţelesul tuturor, este un „şantier un lucru”, iar lucrul nu se va termina niciodată.

Sursa: www.realitatea.net

Loading...

Divertisment

Usturoi în lapte – tratamentul uitat de pe vremea străbunilor care vindecă, vindecă, vindecă !!!!

Published

on

By

O băutură simplă, preparată acasă, este recomandată ca medicament pentru starea generală de sănătate. Bătrânii știu de ea. Se numește usturoi în lapte, pentru că utilizează aceste două ingrediente de bază.

Pentru usturoi în lapte avem nevoie de:

RECOMANDARE
PSD se destrama. Inca trei parlamentari au parasit partidul

500 ml lapte, 10 căței de usturoi (fără coajă) tocați, 2-3 lingurițe de zahăr, 250 ml apă

Mod de preparare: Se toarnă apa și laptele într-o oală, apoi se adaugă usturoiul. Se pune oala pe foc mic și se amestecă până când conținutul scade la jumătate. Se strecoară ce a rămas și se adaugă zahărul. Pentru eficiență se recomandă a se bea usturoiul  în lapte călduț.

Efecte benefice

Probleme cardiace

Reduce nivelul de colesterol rău, previne apariția cheagurilor de sânge și ușurează circulația sangvină. Poate fi mult mai bun usturoiul  în lapte obținut din lapte degresat.

Celulită

Trebuie să renunţi la stilul de viaţă sedentar pe care îl ai. E foarte bine să faci gimnastica de dimineață, să alergi sau măcar să faci plimbări în parc. Bea acest a amestec zilnic, timp de câteva săptămâni, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Astm

Consumă 3 căni pe noapte din băutura obținută și simptomele nu mai sunt așa de puternice ca înainte.

Tuberculoză

Conținutul în sulf al usturoiului face ca această licoare să fie un remediu eficient. Se consumă de 3 ori pe zi.

Pneumonie

Se vindecă bând 3 pahare pe zi.

Tuse

Este tratată cu turmeric inclus în băutură. Usturoiul are efecte antibacteriene iar ca bun expectorant se  mai folosește  și mierea de albine.

Artrită

La consumul zilnic de usturoi în lapte, se reduc inflamația și durerea.

Usturoi în lapte este licoarea recomandată și pentru alte afecțiuni (insomnie, impotență, sciatică), etc.

Sursa: planetapamant.com

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***