sâmbătă, aprilie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Mesajul transmis de părintele Calistrat mamelor care îşi lasă pruncii pe mâna bonelor: „Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă”

Părintele Calistrat, celebru în mediul online pentru că este unul dintre puţinii slujitori ai Bisericii care are site personal, cont de Facebook şi îşi filmează slujbele apoi le postează online, a abordat şi subiectul mamelor care apelează la ajutorul bonelor, transmiţându-le acestora un mesaj.

Părintele Calistrat a vorbit despre femeile care nasc şi aleg să se întoarcă la muncă după numai câteva luni, lăsându-şi copiii în grija bonelor. Părintele susţine că aceşti copii nu vor avea niciodată mamă şi nu se vor simţi niciodată iubiţi.

Mesajul părintelui Calistrat pentru mame

„Ce fac mamele? Nasc copii, dar nu îi iubesc ele şi nu-i cresc ele, pun o bonă. Ce să simta bona pentru copilul ăla, că doar nu-i carnea ei, nu-i gânguritul ei, nu-i sentimentul ei. Tu o plăteşti şi ea îl îngrijeşte conform standardelor, îl spală, îl îmbracă şi îi face tot ce trebuie, dar de ce tu ca mamă nu îţi poţi răpi un an, doi sau trei… dar tu spui <Nu-mi periclitez cariera!> Nu îţi periclitezi cariera, dar îţi distrugi izvorul sentimentelor.

Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă, iar tu nu vei mai putea să fii niciodata mamă… căci tu vei spune: <L-ai hrănit? L-ai spalat?> şi faci poze cu el şi-l scoţi prin parc la o sărbatoare. Dar în rest tu nu-l cunoşti! şi spui <Sunt o divă şi trebuie să mă respect!>

Atunci te respecţi, când trage lapte din pieptul tău nu din biberon! Mirosul de mamă este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sădeşte credinţa în suflet prin iubirea sinceră de Dumnezeu, tot aşa se sădeşte şi dragostea sfântă de mamă în inima pruncului.

Foarte interesant și..  Cât trăiește, MAMA își iubește copiii mai mult decât se iubește pe ea însăși. La multi ani, tuturor mamelor din lume

Laptele mamei este nu numai hrană pentru anticorpi şi hrană, este viaţă şi sentiment care se transmit din mamă în sufletul şi trupul pruncului. De aceea este bună şi cariera personală dar şi mai importantă este legătura sufletească şi maternă dintre mamă şi fiu…pravila naturii…legea divină.”, spune parintele Calistrat, potrivit antena 3.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.