Nu va apărea la TV niciodată. Mesajul unui medic român cu coloană vertebrală și conștiință, care se opune LEGII vaccinării obligatorii în România - Infoalert.ro
Connect with us

Medicina si sanatate

Nu va apărea la TV niciodată. Mesajul unui medic român cu coloană vertebrală și conștiință, care se opune LEGII vaccinării obligatorii în România

Published

on

RECOMANDARE
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. "NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva". Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Medicul Anca Nițulescu a susținut în fața senatorilor, membri ai comisiei de sănătate publică, o pledoarie împotriva proiectului de lege prin care vaccinarea va deveni obligatorie. Intervenția sa a devenit virală pe internet, fiind răspândită în special de părinții care consideră vaccinurile periculoase pentru cei mici.

” Mă numesc Anca Nițulescu, sunt medic, vreau să încep cu ceva ce nu s-a spus până acum.

În articolul 59 din lege scrie: „Personalul medico-sanitar și farmaceutic este obligat să nu furnizeze informații eronate, nedovedite științific, părtinitoare”, și mai mult, la articolul 71: „ Nerespectarea acestor obligații constituie o abatere disciplinară gravă și se sancționează de către Colegiul Medicilor”.

În afară de aceasta, la articolul 11, se spune, în schimb: „Societățile comerciale producătoare de vaccinuri pot să deruleze campanii publice de informare a populației, cu privire la efectele doar pozitive și avantajele vaccinării, singure, sau în parteneriat cu Ministerul Sănătății”. În condițiile în care societățile comerciale producătoare de vaccinuri ele însele furnizează un prospect în care sunt menționate efecte adverse, dar au dreptul să faca campanii publice de informare numai asupra efectelor pozitive, iar noi, ca medici, nu avem dreptul să vorbim despre efecte adverse, cine va informa populația despre efectele adverse? Societățile comerciale sunt comerciale prin natura lor…

[Întrerupere din partea unui senator: „Aveți o poezie pe care trebuie s-o terminați neapărat?”; dna dr. Nițulescu: „Fiecare are o poezie, eu vreau s-o spun pe a mea până la capăt!”]

Societățile comerciale sunt societăți comerciale  și au ca principiu profitul, noi suntem medici și am depus jurământul lui Hipocrat. Legea vaccinării obligatorii ne pune într-o situație de conflict cu jurământul lui Hipocrat și cu Codul de deontologie medicală. Vaccinarea este bună, dar nu poate fi obligatorie. În momentul în care știm, și pe prospectele vaccinurilor există reacții adverse enumerate, noi ca medici nu avem dreptul să obligăm populația să facă așa ceva. Și sunt nenumărate articole în Codul de deontologie medicală.

Un alt lucru pe care vreau să îl spun din poezia mea este că legea prevede vaccinarea obligatorie a personalului medical. Vreau să vă aduc aminte o situație creată în Franța, în anul 1998, când s-a derulat o campanie masivă de vaccinare globală cu vaccinul hepatită B. În urma campaniei, au fost vaccinați, în primul rând, cei din personalul medical, probabil în proporție de 100%. Încet-încet, au început să apară cazuri de scleroză multiplă la populația vaccinată, au fost 24.000 de cazuri de scleroză multiplă, dintre care 8.000 invalidante. Aceste victime s-au organizat într-o asociație, care au acționat în justiție oficiali din Ministerul Sănătății francez și au câștigat procesul.

Baza științifică au fost studiile care arată că, din nefericire, există o similitudine moleculară între structura virusului hepatitei B și structura tecii de mielină umane, și atunci, când produci anticorpi împotriva virusului hepatitei B, se întâmplă că aceștia devin auto-anticorpi împotriva tecii de mielină. De ce, atunci, populația sau personalul medical trebuie să fie vaccinat cu vaccinul hepatită B?

În afară de aceasta, tot din poezia mea, referitor la reacțiile adverse, vreau să menționez doar faptul că există nenumărate probleme de contaminare biologică a vaccinurilor. Virusurile vaccinale cresc pe niște celule animale de obicei, și fiind, prin natura lor, parazite și versatile, au capacitatea de a îngloba în propriul lanț de ADN ADN din țesutul de cultură. În acest fel, preiau ADN din celulele animale, și, prin mecanismul calului troian, le introduc în organismul-gazdă și s-a demonstrat prin studii că virusuri provenind din țesuturile animale, cum este virusul SV40 (Simian virus 40), se regăsesc astăzi în tumorile canceroase la om. Virusul provine din rinichiul de maimuță pe care s-a cultivat vaccinul polio și este tumorigen LA OM.  Mai mult decât atât, se știe că tumorile SV40 pozitive sunt rezistente la iradiere.

În afară de acest lucru, iată un articol al unei cercetătoare – doctor în genetică, care, după ce a lucrat 20 de ani în laboratoare de genetică și în produse comerciale imunologice și cu acțiune genetică, spune că în anul 1988 țesutul animal pe care s-a cultivat vaccinul ROR (rubeolă-oreion-rujeolă) a fost schimbat cu celule fetale de la embrion uman avortat. În felul acesta, ea și-a explicat de ce, după anul 1988, autismul la copii în Marea Britanie (pt. că ea acolo lucrează), a „sky-rocketed”, adică a crescut exponențial. Și ea își explică prin faptul că virusul cultivat a preluat ADN din celulele fetale pe care se cultivă, le-a introdus în organismul copiilor sănătoși care au fost vaccinați și aceștia au dezvoltat procese de auto-imunitate care s-au manifestat, la diferite niveluri, printre care și la nivelul creierului, și au dat această boală.

[Completare Pro Decizii Informate: Cercetătoarea este dr. Teresa Deisher, cu doctorat în fiziologie moleculară şi celulară la Universitatea Stanford, iar despre studiile ei privind legătura dintre celulele fetale şi autism puteţi citi AICI-LINK.]

În afară de aceasta, revenind la virusul rujeolei, există nenumărate scandaluri de corupție în Statele Unite. CDC (Center for Disease Control) a inițiat în anul 2004 un studiu propriu, sub presiunea medicilor și părinților care se plângeau că există o legătură între autism și vaccinul ROR, au întreprins un studiu propriu, ale cărui rezultate OFICIALE au fost că nu există nici o legătură între autism și ROR. După zece ani, în 2014, un insider a ieșit în față și a arătat cum rezultatele studiului au fost falsificate. El este apărat de legea Whistleblower: în Statele Unite o persoană se poate constitui ca „Whistleblower”, care încalcă regulamentele instituției în care lucrează, dacă constată că acțiunile de acolo încalcă sănătatea, binele public sau interesele oamenilor.

Întrebare (de la senatori): Care este rezolvarea?

Răspuns: Rezolvarea este că se știe acum că acest studiu a fost fraudat și s-a arătat cum: au schimbat grupele de încadrare în vârstă, deci întâi au spus între 0 și 1 an, apoi, când s-a văzut că există o creștere de trei ori mai mare a autismului la băieți, la copiii de sex masculin, și a fost evident lucrul acesta, au schimbat grupele de vârstă, au făcut grupă de la 0 la 9 luni, de la 9 la 18 luni, au scos din studiu copiii..

Întrerupere: Ce propuneți?

Răspuns: Propun ca vaccinarea să nu fie obligatorie, ca personalul medical să nu fie vaccinat obligatoriu, să nu se interzică medicilor să prezinte aspectele negative ale vaccinurilor.

* * * * *

RECOMANDARE
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. "NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva". Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Aici puteți urmări interviul dat de dna dr. Anca Niţulescu după terminarea dezbaterii.

Sursa articolului: pro-decizii-informate.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva”. Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Published

on

RECOMANDARE
O afacere ce-ți asigură venituri mari! „Aurul rosu” se cultivă în Gorj și costă 14.000 de euro pe kilogram

În reclame sunt promovate ca fiind o sursă sănătoasă de proteine şi sunt recomandate pentru a fi consumate de întreaga familie. În realitate însă, adevărul este departe de ceea ce se arată oamenilor.

Mezelurile au ajuns să fie printre cele mai nocive alimente, iar din păcate, din ce în ce mai mulţi români le cumpără – pentru că sunt ieftine şi pentru că satură foamea.
Am surprins în tren conversaţia dintre un angajat al unei fabrici de mezeluri şi un apropiat al acestuia: „Înainte să mă angajez aici, mâncam mezeluri în fiecare zi. Le dădeam şi copiilor mei parizer, crenvurşti sau șunca, fiind convins că sunt alimente sănătoase. Însă când am intrat în fabrică şi am văzut de fapt ce se pune în aceste mezeluri, m-am îngrozit. Piele, grăsime, zgârciuri, oase şi în general toate resturile intră în nişte maşini de tocat imense, iar pasta aceea este amestecată cu apă, multă sare şi tot felul de prafuri. Carnea propriu-zisă este într-o proporţie foarte mică”.

Deşi legislaţia privind normele de compoziţie există din 2006 şi este destul de clară, controalele efectuate de-a lungul timpului au demonstrat că foarte puţine produse respectă întru totul reţeta. Principala problemă a mezelurilor de pe piaţa autohtonă e chiar cantitatea insuficientă a materiei prime – carnea, sau calitatea proastă a acesteia.

Un raport al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, bazat pe date din 2010, arată că mai ales parizerul, crenvurştii şi salamurile de vară au un conţinut de proteine cu 2% mai mic faţă de prevederile legale, potrivit cărora mezelurile trebuie sa conţina carne în proportie de cel puţin 10-11%.

Din plin se găseşte însă carnea dezosată mecanic, adică o pastă obţinută din tendoane, oase, pieliţe, în care proteinele sunt aproape inexistente. Aceasta este periculoasă pentru copii sau tineri, din cauza cantităţii ridicate de fosfor ce împiedica asimilarea calciului.

RETETA ORIGINALĂ

PASTRAMA DE PORC contine, la 100 kg carne de porc, cateva condimente: cate 2,5 kilograme de sare si usturoi, 350 de grame de piper, 600 de grame de boia si 150 de grame de zahar. Carnea de pe pulpe, atent aleasa (fara cartilagii sau grasime) se fasoneaza in bucati de 10 cm lungime si 4 grosime care se introduce 4 zile la frigider, in bait. Apoi se afuma cu fum cald (110 grade C) timp de 90 minute.

RETETA ACTUALA
Pastrama de porc din comertul de masa contine in primul rand carne injectata, care apoi se malaxeaza pe niste utilaje cu vid, ca sa se patrunda chimicalele in fibra, si abia dupa aceea se trateaza termic. Procesul de maturare in bait, timp de patru zile este inlocuit de injectare. Continutul de apa este cu atat mai mare cu cat pretul este mai mic.

RETETA ORIGINALA

PARIZERUL contine 70 kg de brandt calitatea I, 30 kg de slanina, cate 50 g de piper si boia dulce, 30 g nucsoara si 50 grame de usturoi. Slanina se toaca la 3 mm. Brandt-ul, maturat 2 zile la rece, se toaca impreuna cu slanina. In timpul amestecarii se adauga solzi de gheata, pentru a preintampina incalzirea pastei. Batoanele se zvanta in la 75 de grade, se afuma o ora si se fierb circa 3 ore.

RETETA ACTUALA Azi avem in parizer doar 50% carne de porc, aproape tot atat emulsie de sorici, apa, proteina vegetala din soia, amidon, sare, condiment, stabilizator (difosfat), potentiator de aroma (glutamat de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), carmin (colorant natural), dextroza, conservant (azotat de sodiu).
RETETA ORIGINALA

MUSCHIUL AFUMAT contine, dupa retetarul de acum 50 de ani, doar muschi de porc file, sare, azotat de sodiu si zahar. Acestea din urma vor deveni solutie pentru injectare, in proportie de 10%, dupa care carnea astfel preparata va sta in saramura 4 zile, apoi se va scurge 24 de ore. Urmeaza zvantarea (1 ora) si afanarea la rece, timp de 16 ore.

RETETA ACTUALA

Azi, industrial carnea poate fi injectata si aproape 100%, iar muschiul chiar se preteaza la o asemenea interventie. De obicei, la muschi, spun specialistii, se merge pe o injectare de 80% cu o saramura care contine diverse E-uri si substante menite sa retina apa in carne, cum ar fi amidonul si caragenanul.

RETETA ORIGINALA

SALAMUL VICTORIA ar trebui sa contina 70 kg de pulpa de porc si 30 kg de brandt de porc (carne macra dezosata, de prima calitate). La acestea se adauga 30 g nucsoara, 150 g piper, 150 g zahar. Carnea se amesteca in malaxor cu sare, apoi sta la frigorifer 48 de ore, dupa care brandt-ul astfel obtinut va fi amestecat cu pulpa curatata de grasime si taiata in bucati de 3-4 cm.

RETETA ACTUALA 

Azi, se foloseste carne de porc si slanina (ingredient care lipseste din reteta originala), asezonat cu condiment si arome. Carnea este “de lucru”, adica resturi, amestecata in aceeasi proportie cu slanina, apa, soia, amidon. Se adauga sare, condimente, stabilizatori, potentiator de aroma, antioxidant, agent de ingrosare, dextroza, colorant, conservant.

RETETA ORIGINALA

KAIZERUL original contine exclusiv piept de porc, sare, foi de dafin si azotit de sodiu. Se sareaza uscat intre 6 si 8 zile. Apoi se transeaza bucatile si, dupa spalare in apa calda, ajung intr-o baie cu apa rece. Bucatile sunt zvantate, apoi se pun la afumat, o ora. Dupa afumare pieptul se fierbe la 70 de grade C, cu foi de dafin, apoi se raceste timp de 12 ore.


Citește și >> ȘEF de supermarket în România: ” Mi s-a cerut să vând CARNE EXPIRATĂ spălată cu detergent…”


RETETA ACTUALA Pieptul de porc intra direct dezosat in procesul de fabricatie. Carnea este injectata cu sare, condimente, stabilizator: polifosfat de sodiu. In reteta mai intra dextroza (adjuvant alimentar), niste caragenan, agent de ingrosare, pentru ca produsul respectiv sa aiba aspectul consacrat. Se mai pune ascorbat de sodiu, potentiator de aroma, monoglutamat de sodiu, conservant si colorant. Citeste mai multe pe antena3.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***