duminică, aprilie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

M-aș întoarce acasă pe jos, dacă cei puși să conducă România ar face ceva pentru oamenii de rând- Mesajul crunt al unui român din străinătate

Marius Dogaru, un român stabilit în Italia de ani de zile, a postat un mesaj pe Facebook în care arată de ce românii nu se mai întorc în țară.

„Emigrez în România…! Da, dragi prieteni, m-aș întoarce ACASĂ pe jos, chiar și ducând cu mine tot ce am agonisit aici în străinătate dacă aș vedea că pe cei puși să conducă Țărișoara noastră, România, i-ar tenta să facă ceva pentru oamenii de rând care din punct de vedere politic și democratic sunt majoritari!

Nu, domnilor, suntem ținuți cu capul plecat și preocupați de ziua de mâine! În momentul de față suntem neglijați, suntem un număr care este bine să fie ținut în neștiință și folosit o dată la doi ani pentru votul lor și atât. Cu toții promiteți ‘marea cu sarea’ după care dați vina unul pe altul că nu puteți respecta ceea ce ați promis și o puneți în așa fel încât victimele (cetățenii) spun ‘vai săracii…’.

Nu, domnilor, se promit lucruri care nu se pot realiza dar fac bine urechii!!! Ce poate găsi un Diasporean în țară ca să fie determinat să se întoarcă acasă?  

Da, știu că aveți o alternativă la cei care părăsesc țara…chinezii… muncesc mult pe bani puțini…dar gândiți-vă că dacă vă faceți bine treaba, noi ne putem întoarce ACASĂ!”, a scris Marius Dogaru.

Sursa: 3dots.ro

Foarte interesant și..  Lucruri neștiute despre mămăligă - este leac pentru viață lungă. Bunicii tratau zeci de boli cu mălai

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.