miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Metoda „ruperii bancnotei cu dinții”, o nouă înşelătorie pusă la cale de trei escroci bine organizați (VIDEO)

O simigerie din Focşani a fost înşelată de trei bărbaţi, printr-o metodă de escrocherie complexă. Camerele de supraveghere au surprins trei bărbaţi, bine organizaţi, care au acţionat după „Metoda ruperii bancnotei cu dinţii”, scrie „Adevărul”.

„În total, sunt trei escroci bine organizaţi. Primul vine, cumpără produse, iar după ce primeşte restul se face că pleacă, se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinţii colţul banului. Al doilea bărbat din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii în mână, dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei primul bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt. În acest timp, al doilea bărbat pasează banii celui de-al treilea bărbat, după care începe a cere insistent restul vânzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat. Al treilea din spate, în momentul în care apare agitaţia din jur (că mi-ai dat, că nu mi-ai dat) vine şi confirmă ajutându-l pe al doilea că a văzut el când cel din faţa lui a dat banii”, spun reprezentanţii simigeriei unde s-a înregistrat incidentul. Paguba raportată de unitatea alimentară în acest caz a fost de 50 de lei.

Firma a decis să facă publice fotografiile şi filmuleţul cu cei trei indivizi, astfel încât să-i pună în gardă şi pe alţii în legătură cu această metodă de operare.

Excrocherie în plină zi !

Metoda ‼ruperii banului cu dinții ‼‼ In total sunt 3 excroci bine organizați . PRIMUL vine cumpără produse iar după ce primește restul se face ca pleacă , se întoarce cu spatele dar el de fapt rupe cu dinții colțul banului . AL 2-LEA din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii mândru în mănă dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei PRIMUL bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt . Īn acest timp AL 2- LEA pasează banii celui de de AL 3 -LEA după care începe a cere insistent restul vănzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat .AL 3 – LEA din spate, în momentul în care apare agitația din jur ( că mi-ai dat , că nu mi- ai dat ) vine și confirmă ajutându-l pe AL.2- LEA că a văzut el când cel din fața lui a dat banii

Publicată de Rustic Simigerie&Pizza pe Miercuri, 18 decembrie 2019

În paralel, poliţiştii desfăşoară şi ei propria investigaţie, după ce au urmărit filmuleţul şi au luat legătura cu reprezentanţii societăţii comerciale în cauză.

Foarte interesant și..  Seva de mesteacăn, un tratament naturist care face minuni. In aceste locuri sute de copaci au astfel de pungi sau sticle agățate pentru a colecta seva de mesteacăn

Citeste mai mult: adev.ro/q2t1og

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.