luni, mai 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Microsoft a făcut actualizări de securitate la Windoes: Cum te-ar putea afecta

Microsoft a avertizat că actualizările de securitate din aprilie pentru Windows ar putea afecta funcționarea VPN-ului. Până când compania va emite o soluție, singura modalitate de evitare este să o sari sau să o dezinstalezi.

Actualizările recente de securitate pentru Windows de la Microsoft ar putea afecta funcționarea VPN-ului tău

Microsoft lucrează la o soluție.

„Dispozitivele Windows ar putea întâmpina eșecuri în conexiunea VPN după instalarea actualizării de securitate din aprilie 2024 (KB5036893) sau a previzualizării actualizării non-securitate din aprilie 2024”, a scris compania într-o actualizare de status.

Bleeping Computer a raportat pentru prima dată problema, care afectează Windows 11, Windows 10 și Windows Server 2008 și versiunile ulterioare. Rapoartele utilizatorilor de pe Reddit sunt împărțite, unii comentatori spunând că VPN-urile lor încă funcționează după instalarea actualizării, iar alții susținând că unele conexiuni criptate au fost într-adevăr afectate.

„Lucrăm la o soluție și vom oferi o actualizare într-o versiune viitoare,” a scris Microsoft.

Soluția temporară și recomandări

Nu există o soluție adecvată până când Microsoft nu va lansa o actualizare corectată. Cu toate acestea, poți…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Cel mai bătrân arbore din lume. Are peste 6 mii de ani, se află în Africa de Sud, are o circumferință de peste 33 de metri, iar ramurile se întind până la 22 de metri lungime. Copacul baobab

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.