luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Mihaela Bilic dezvăluie cel mai bun energizant natural: „Cel mai bun tonic”

Mihaela Bilic susține că licoarea băută zilnic de milioane de români este „cel mai puternic tonic și energizant natural”. Este vorba despre cafea, băutura care oferă un plus de energie, dar contribuie și la îmbunătățirea conexiunilor neuronale și la prevenirea unor afecțiuni grave.

Citește și: Mihaela Bilic, adevărul despre roșiile cu brânză. Ce se întâmplă în corp atunci când le mănânci împreună: „Iată câteva secrete”

Mihaela Bilic dezvăluie cel mai bun energizant natural

Nutriționista Mihaela Bilic explică de ce cafeaua are multiple beneficii pentru sănătate și îmbunătățește performanțele zilnice. Această băutură are efecte antioxidante și digestive, dar și metabolice și cognitive.

Potrivit expertei, pentru a ne bucura de efectele sale benefice, este bine să bem între 3 și 5 cești de cafea pe zi. Această cantitate oferă un efect antioxidant și tonic, însă performanțele diferă de la persoană la persoană. Ca un exemplu, cafeaua este mai eficientă decât ceaiul verde, fiind mai benefic de aproximativ 3-4 ori în ceea ce privește neutralizarea radicalilor liberi.

De asemenea, cafeaua îmbunătățește conexiunile neuronale.

„Când zic cafeaua ne face mai deștepți, nu sunt vorbe goale, conexiunile…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Cum să îți recapeți silueta de vis după mesele bogate de Paște! Cele mai potrivite alimente pentru o dietă echilibrată

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.