Connect with us

Din lume

Mister în Marea Britanie. O femeie misterioasă plânge noaptea la ușile localnicilor

Published

on

Oamenii din localitatea engleză Kirkby se confruntă cu un caz bizar după ce mai mult aud cum o femeie misterioasă plânge noaptea la ușile localnicilor, scrie The Independent. Locuitorii din zonă suspectează că sunetul este un complot pentru a comite jafuri.

Rapoartele sugerează că incidentele au avut loc între orele 2 și 5 dimineața și au implicat o femeie care cere să să intre și strigă că nu are unde să meargă. Un localnic a declarat că femeia a țipat prin cutia de scrisori mai mult de o oră.

Bec Edmunds, mama unei persoane, a spus că „nu se mai simte în siguranță” în casa ei. ”Cineva mi-a bătut la ușă, dar l-am ignorat. M-am trezit poarta mea din spatele casei a fost deschisă „, a spus aceasta. „Bătrâna care trăia de-a lungul drumului a spus că același lucru sa întâmplat, dar o doamnă a plâns la ea spunând că nu are bani. Din fericire doamna a spus că există o secție de poliție peste drum și ea a plecat”, a mai povestit femeia.

Poliția din Merseyside a declarat pentru Liverpool Echo: „Am primit un telefon de la o doamnă care ne-a spus că mama ei care trăiește în Kirkby a fost deranjată în primele ore ale dimineții de o femeie care a bătut ușa de la intrare timp de peste o oră. Femeia a strigat ‘ajută-mă, lasă-mă să intru, n-am unde să merg’, dar doamna nu a lăsat-o pe femeie în casă”.

Sursa: libertatea.ro

RECOMANDARE
Secretele întunecate ale tribului misterios care a ucis cu săgeţi un predicator american. De ce urăsc şi omoară toţi intruşii
loading...

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
Primul animal pe care îl vezi în această imagine dezvăluie ce fel de persoană ești

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***