vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Mohenjo Daro – civilizație dispărută în mod misterios! Ce dovezi aduce un cercetător pentru a demonstra atacul extratereștrilor?

Mohenjo Daro este un ținut întins din Pakistan care, în urmă cu 4500 de ani, era locuit de o civilizație ce a dispărut în mod misterios.

Arheologii au constatat că orașul Mohenjo Daro a fost construit după un plan elaborat. Fiecare casă avea o sală de baie, o latrină, sisteme de drenare a apelor.

Cercetările arheologice din anul 1921 au evidențiat că aici a existat o civilizație avansată care și-a abandonat orașul și a dispărut în mod misterios.

Orașul se întindea pe o suprafață de 200 de hectare, iar în mijlocul așezării a fost descoperită o piscină de dimensiuni uriașe folosită probabil la ritualuri religioase. S-au mai găsit peste 400 de tăblițe în care scrierea era făcut de la dreapta către stânga.

Cercetătorul Davenport a lansat teoria conform căreia orașul ar fi fost distrus de o explozie nucleară. Straturile de sticlă verde sunt, conform omului de știință, dovada că nisipul a fost transformat în sticlă la temperaturi ridicate. În plus, numeroase schelete descoperite au o reactivitate de 50 de ori mai mare ca cea normală.

Aceste informații ne duc cu gândul la Mahabharata, epopeea indiană în care este descrisă o catastrofă cauzată de o armă nimicitoare. Un obiect de forma unei cochilii a coborât din cer producând un incendiu devastator. Au urmat explozii și furtuni care au devastat toată zona. Mii de oameni și de animale au murit.

Obiectul care a coborât din cer a fost numit mesagerul morții. Puținii supraviețuitori s-au aruncat în apă pentru a-și spăla corpul și hainele. După mii de ani, nivelul de reactivitate din zonă este încă foarte ridicat.

Cei care și-au construit case în zona numită Colina Morții s-au îmbolnăvit datorită nivelului ridicat de radioactivitate, iar majoritatea copiilor prezentau grave malformații.

Foarte interesant și..  Automumificarea – procesul prin care călugării budiști sperau să devină una cu Buddha

Mulți specialiști susțin teoria lui Davenport și consideră că a avut loc un război declanșat de forțe extraterestre, în care s-au utilizat arme nucleare.

Sursa: efemeride.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.