Connect with us

INEDIT news

Motivul incredibil pentru care și-a pus un cățel de usturoi în ureche

Published

on

Una dintre minunile medicinei vechi este usturoiul. Mamele si bunicile noastre știu foarte bine ca nu exista niciun tratament mai bun decât cel natural.

Iată câteva sfaturi practice grozave cu privire la folosirea usturoiului, conform SECRETELE.COM.

Usturoiul calmează durerile de urechi si durerile de cap. Durerea de urechi provoaca un sentiment foarte neplăcut, dar usturoiul poate lua durerea foarte repede.

Cum? 
Curata un catel de usturoi si pune-l in ureche. Se potrivește perfect, precum un dop de urechi. Durerea si inflamația vor dispărea in câteva minute si vei avea o senzatie de caldura in ureche.

Aceasta metoda ajuta si in cazul durerilor de cap. Înainte de a merge la culcare, repeta metoda descrisa mai sus. Lasa usturoiul in urechi pe timpul noptii.Dimineata urmatoare te vei simti alt om.

Usturoiul scade temperatura corpului. 
Usturoiul este ideal pentru copii. Atunci cand copilul tau are febra, taie usturoiul in felii si îmbibă-l in otet de mere. Pune apoi feliile de usturoi pe picioarele si urechile copilului. Febra va ceda foarte repede.

Tratează tusea cu usturoi. Sucul de usturoi este un „sirop” de tuse natural foarte eficient. Iata reteta:

Ingrediente: – cateva graunte de usturoi zdrobite, 2-3 linguri de miere naturala.

Mod de preparare:  Curata, taie si zdrobește usturoiul. Pune-l intr-un castron adanc si adauga miere. Amesteca bine apoi acopera vasul cu o folie sau cu o farfurie si lasa-l la temperatura camerei pe timpul noptii. A doua zi dimineata, este bun pentru consum. Cantitatea este suficienta pentru o zi.

Ia o lingura de „sirop” la fiecare doua ore, sau mai des.

Autor: Petrut pentru secretele.com

loading...
Loading...

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

Sursa: a1.ro

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***