duminică, mai 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

NASA a demonstrat că ce se spune în BIBLIE este adevărat cu o precizie de câteva minute

Orbitele trebuie determinate din timp, astfel încât proiectele spațiale să nu le întrerupă cursul.

Administrația Aeronautică și Spațială Națională ( NASA ) este agenția guvernamentală federală a Statelor Unite ale Americii responsabilă cu programul spațial civil precum aeronautică și cercetare aerospațială. Descoperirea recentă a celor de la NASA aduce la lumină spusele din Biblie, confirmând că aceste povestiri biblice sunt de fapt adevărate.

În cuvintele domnului Harold Hill, președintele motorului companiei Curtis din Baltimore și consultant în cadrul programelor spațiale: “Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a întâmplat astăzi astronauților noștri și oamenilor de știință de la Green Belt, Maryland”.

Când oamenii de știință inspectau poziția mai multor obiecte spațiale, inclusiv a soarelui, a lunii și a planetelor în 100 și 1000 de ani – acest lucru este făcut regulat pentru a preveni ciocnirea sateliților noștri cu orbitele planetelor.

În timpul unor calcule făcute pe calculator, un semnal de alarmă a pus totul pe pauza, însemnând că ceva era greșit, fie cu datele introduse fie cu rezultatele. După intervenția departamentului de service, oamenii de știință au concluzionat că undeva în spațiu, o zi lipsea în timpul trecut!

Nimeni nu a putut rezolva problema până când un creștin a explicat că, în școala de duminică li s-a spus despre Soarele care a stat nemișcat. Desigur, nimeni nu a crezut, dar când omul a luat Biblia, a deschis cartea lui Iosua și o declarație destul de absurdă a început să capete sens.
Au citit pasajul când Dumnezeu I-a zis lui Iosua:

“ Nu te teme de ei, i-am dat în mână ta; nu va mai fi un om dintre ei care să stea înaintea ta” (Iosua 10:8)
Iosua era îngrijorat pentru că el fusese înconjurat de inamic, și dacă ar fi căzut întunericul, el ar fi fost învins. Aș că Iosua a rugat pe Domnul să țină soarele nemișcat!
Așa e – “ Și soarele sa oprit și luna a stat până ce poporul și-a răzbunat pe vrăjmășii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja’-Sher? Așa că soarele a stat în mijlocul cerului si să grăbit să nu apună cam o zi întreagă “ (Iosua 10:13)

Foarte interesant și..  G4media.ro - Tesla ar putea începe să vândă roboții umanoizi Optimus până la sfârșitul anului viitor, susține Elon Musk

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că aceasta a fost ziua care lipsește. Ei au examinat calculele de pe calculator și au constatat că lipseau defapt, 23 de ore și 20 de minute, care nu alcătuiesc chiar o zi întreagă ca și în cartea lui Iosua.

După ce au recitit Biblia, au văzut că scria” aproximativ o zi”. Deși Biblia avea dreptate, mai lipseau totuși 40 de minute, care nu puteau pur și simplu să dispară, deoarece ar putea creea probleme pentru următorii 1000 de ani.

Creștinul și-a amintit apoi ceva despre faptul că soarele a mers înapoi. Nimeni nu l-a rezut din nou dar au deschis Biblia și și-au dovedit că greșesc.

Ezechia a fost vizitat pe patul de moarte de Isaia proorocul, care i-a spus că nu e încă timpul. Ezechia a cerut un semn, iar Isaia a întrebat dacă soarele ar merge mai în față cu 10 grade sau mai în spate cu 10 grade? Ezechia a răspuns: “ Este un lucru ușor ca umbra să coboare 10 grade ; dar mai greu este să se întoarcă 10 grade.”

“Și profetul Isaia a strigat către Domnul, și El a adus umbra zece grade înapoi, prin care aceasta a căzut în cadranul lui Ahaz.”

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute!
Cele 23 de ore și 20 de minute de la Iosua și 10 grade(40 de minute) de la cei 2 regi au fost evidența pentru ziua lipsă!

Sursa: descrieri.ro

Articole asemănătoare

4 COMENTARII

  1. cel mai tampit articol pe care l-am citit saptanama asta. rusine sa va fie,va mai autointitulati ziaristi.vai de capul vostru,nici maccar o traducere nu sunteti in stare sa faceti. niciodata nasa nu a validat si nu va valida biblia.se ocupa de stiinta nu de tampenii.

  2. Sunt atât de multe situri online care afirmă că povestea asta e doar o legendă urbană încât și eu m-am plictisit de ea. De ani de zile se republică de toți credulii. Inclusiv siturile cu adevărat creștine roagă pe cei credincioși să nu mai folosească acest text pentru că e o minciună. NASA chiar a publicat un articol legat de asta, singurul Harold Hill ce a lucrat pentru ei era biolog și nu s-au făcut la ei niciodată astfel de cercetări, chiar sunt imposibil de realizat după spusele lor. Vă rog să ștergeți acest articol imediat pentru că induceți oamenii în eroare. Și cei ce citesc asta… Vedeți articolul de aici: https://answersingenesis.org/creationism/arguments-to-avoid/nasa-found-joshuas-missing-day/

  3. Ma voi ce i care ați scris comentariul nici musca nu va crede sa zicem ca intradevar biblia e reala si pe pământ chiar a lipsit o zi.Timpul e relativ nu curge timpul la fel peste tot :pe pământ timpul curge într un fel,in spatiu mai lent decât pe pământ si într o gaura neagra se poate si opri.Daca timpul trece mai lent in spatiu, mișcarea gravitațională pe axa soarelui nesimtiind o ,înseamnă ca daca pe pământ a lipsit (prin absurd) o zi in spatiu ar însemna cu mult mult mai mult!!!!!oricum nu cred știrea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.