vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Studiile arată ca acei copii care s-au născut pe datele de 1, 10, 19 sau 28 ale lunii sunt altfel decât ceilalți. La fel vor fi și când vor fi adulți

Totdeauna data noastră de naștere este un ghid excelent care ne conduce de-a lungul vieții. Specialiștii în numerologie, preocupați de această dată, susțin că această zi de naștere ne îndeamnă când trebuie să acționăm în folosul proiectelor noastre majore și când trebuie să ocolim excesele.

Copiii care s-au născut pe datele de 1, 10, 19 sau 28 aele fiecărei lunii sunt altfel decât ceilalți. Ei se află sub influenta Soarelui. Sunt rezistenți, activi si inteligentu. Au niște personalitate foarte curioase și o minte agera. Ei gândesc în mod diferit în comparație cu semenii lor. Vor sa încerce multe lucruri noi si nu iubesc când sunt împiedicați în acest sens.

Nativii acestor date calendaristice îşi pun adeseori părintii şi profesorii în dificultate prin întrebările inteligente pe care le adresează. Pe deplin conștienți de puterea lor interioară, se bucură atunci când se fac remarcați în mulțime. Totuşi, părintii trebuie să aibă grijă să tempereze egoismul de care dau dovadă mai ales copiii născuți pe datele de 19 şi 28 ale lunii, potrivit secretele.com.

Aceşti copii necesită mai multă atenție şi grijă părintească, principala sarcină care le revine părinților fiind aceea de a-i ajuta să-şi descopere stima de sine. În plus, este bine ca părinţii să îi încurajeze în dezvoltarea unei percepții autentice şi ample asupra vieţii.

Unul dintre marile atuuri ale acestor copii îl reprezintă voința puternică. De aceea, părintii şi profesorii trebuie să îi provoace mereu, să îi stimuleze şi să le aţâţe interesul pentru studiu. Acești copii au, de regulă, idei foarte bune, doar că au nevoie să fie ascultați şi luaţi în serios. Au nevoie de un public dispus să le urmărească şi să le accepte opiniile, observațiile şi inovațiile.

Cea mai mare slăbiciune a copiilor născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii îl reprezintă traiul în societate, relațiile de prietenie şi relațiile de cooperare. Sunt singuratici, aşa că trebuie să fie învăţaţi să se deschidă mai mult şi să lege prietenii cu cei care merită. Încrederea investită în acești copii le dă pur şi simplu aripi, chiar dacă par autonomi şi descurcăreți. Părinții trebuie să fie atenţi cu acești copii şi, cu multă răbdare, să îi ajute să-şi depășească tendința de închistare şi însingurare.

Când vor creste, nativii aceștia vor avea o influență puternică asupra colegilor și prietenilor.  Cei mai activi ani din viața lor sunt între 35 și 49 de ani.

Muncesc în mod constant pentru  a-și împlini misiunea, cu orice preț. Ei apreciază confortul, economiile, deși cheltuiesc destul de mult.

Sfaturi pentru persoanele născute la această dată

  • Să nu ia decizii pripite, pentru că ar putea să piardă în competiții;
  • Să se ferească să fie prea independenți, să nu ignore legile;
  • Să nu se laude mereu;
  • Să nu pretindă mereu atenția persoanelor din anturaj;
  • Să nu se agite singuri pentru împlinirea unor proiecte foarte dificile

Perioade faste

Pentru acești nativi, perioadele foarte avantajoase sunt între 21 martie și 28 aprilie și între 10 iulie și 20 august.  Aceste perioade sunt cele mai bune pentru împlinirea unor noi proiecte, investiții, promisiuni și contracte.

Zilele  bune  pentru aceșri nativi sunt: 1,4, 10, 13, 19, 22,28 și 31 ale oricăror luni. Acțiunile începute în aceste zile pot fi finalizate fără eforturi prea mari.  Dacă  o zi de duminică sau de luni cade într-o  zi de 28 , acea zi este benefică.

Perioade nefavorabile

Pentru acești nativi  perioadele neavantajoase sunt în lunile octombrie, noiembrie și decembrie. În aceste perioade, nativii nu manifestă un interes deosebit pentu  muncă, tonusul fizic  este în scădere și pot înregistra pierderi financiare, iar grijie lor sunt mai numeroase.

Nativii născuți în data de 28 trebuie să facă unele economii

Dintre toți  Nativii care fac parte din  familia Numărului 1: 1, 19, 28 , cei născuți în zilele de 28 sunt sfătuiți de specialiști să facă economii, să pună ceva bănuți deoparte, pentru un viitor confortbil. Ei trebuie să fie foarte atenți la investițiile pe care le fac, prevenind astfel pierderile  în afaceri, și în litigii.

Sănătatea

Acești nativi au probleme cu sistemul circulator, iar la vârste înaintate vor avea probleme cu hipertensiunea. Necazuri pot avea, de asemenea, și cu vederea.  După vârsta de 56 de ani vor avea probleme cu sănătatea, se vor interna deseori în spital, dar au șansa să se refacă repede  și să intre în rândul longevivilor.  Ei trebuie să evite eforturile, munca istovitoare, după ce au depășit vârsta de 50 de ani.  Din cauza eforturilor fizice, de teamă sau supărare crizele de bilă se repetă. De aceea, acești nativi trebuie să evite alimentele sărate, acre, picante sau amare.

Prietenia

Persoanele  născute la o dată de 28, indiferent de luna anului, ca și persoanele născute  în zilele de 1, 10, 19 ( din aceeași familie cu numărul 28),  se împrietenesc unii cu alții sau cu cei al căror număr de  destin este Numărul 1.

Ani de viață avantajoși

Pentru acești nativi cei mai buni ani de viață sunt: primul, al 10-lea, al 19-lea, al 37-lea,  al 46-lea, al 55-lea,  al 64-lea, al 73-lea al 82-lea și al 91-lea.

Foarte interesant și..  Furnicile pot detecta un cutremur cu 24 de ore înainte să se producă. Cum se schimbă comportamentul acestora

Dragostea

Nativii născuți la data de 28, ca și cei născuți în zilele de 1, 10 și 19 vor fi atrași de nativii  născuți la orice dată care, adunată dă numerele 1 ( 1,  10, 19, 28; 4 ( 13, 22, 31)  ori 7 : 7, 16, 25.

Află mai multe pe click.ro  

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.