Rezonanța Shumann. Ne apropiem de Punctul ZERO. Din 1980 timpul pe Pământ s-a scurtat. O zi nu mai are 24 de ore - Infoalert.ro
Connect with us

Recomandate

Rezonanța Shumann. Ne apropiem de Punctul ZERO. Din 1980 timpul pe Pământ s-a scurtat. O zi nu mai are 24 de ore

Published

on

RECOMANDARE
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. "NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva". Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Oamenii de ştiinţă susţin că ziua s-a micşorat, în consecinţă o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, dată fiind modificarea frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ.Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede scrie evz.ro

Potrivit cocoon.ro, unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua in care Pământul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore.

Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.

Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de „punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est.

Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.

RECOMANDARE
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. "NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva". Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor sai, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.

loading...
6 Commentarii

6 Comments

  1. George

    apr. 19, 2017 at 10:00 am

    daca va spunea cineva acum 40 de ani ca o sa ecziste smat telefon sau smart televizor normal ca dadeati aceleasi raspunsuri ca si comenturile de mai sus ,eu cred in asa ceva

  2. Angel

    mai 22, 2016 at 9:37 pm

    O porcărie, cum explicați secunda care trece la fel și minutul ,priviți ceasul 24 de ore ,trece la fel ca în orice timp ca acum o sută de ani, nu mai puneți prostii ,explicați ca suntem mai ocupați și ne preocupă totul mai mult încât nu știm cum trece timpul ,terminați cu vibrațiile și viteza timpului!

    • ion

      apr. 18, 2017 at 3:48 pm

      Se spune ca exista doua categorii de prosti-prosti care isi dau seama ca sint asa si stau in banca lor pentru ca macar stiu si ei ca alea le sint posibilitatile si prosti care fac pe desteptii,ori aici e grav pentru ca niciodata n-ai sa te poti intelege cu astia.Tot asa si cu rezonanta Shumann,ce poti sa-i explici unuia care habar n-are cu ce se maninca asta,zice ca-i o prostie,o porcarie.Mai baiete daca nu pricepi despre ce e vorba aptine-te in a mai face comentarii idioate,documenteaza-te,pentru ca-slava domnului-acum ai suficiente posibilitati de documentare, si daca totusi nu intelegi renunta in a mai face judecati de valoare care iti depasesc capacitatea ta intelectuala si ocupa-te de lucruri care iti sint mai la indemina si pe care le poti pricepe.Stiti ce este trist ca mai intotdeauna se gasesc sa comenteze-nu numai in cazul asta-ci si in multe alte cazuri legate si de alte fenomene tot asa de greu de priceput,tot felul de insi care,se vede clar ca nu ii da desteptaciunea afara din casa dar care nu scapa ocazia de as da cu parerea.Fericiti cei saraci cu duhul daca ar trai in universul lor si nu ar deranja pe ceilalti!

  3. Geo

    mai 22, 2016 at 4:51 pm

    Iarasi? Vedeti ca asta era prin 2012… decembrie…
    „Timp de mii de ani nu s-aq schimbat”… O fi masurat-o faraonii…
    „Studiile arat”… care studii? Un link, ceva? O lucrare publicata?
    Daca chiar aveti chef sa cititi ceva cat-decat, vedeti aici:
    http://www.nssl.noaa.gov/users/mansell/icae2014/preprints/Boldi_41.pdf
    Numai ca aici nu creste… Are 36 de pagini si e-n engleza.
    Cititi macar ce spune Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances#Description
    Pentru cel care a scris articolul, nota 4 (nu dau nota 2, ca apreciez efortul, dar tot repetent ramane)

  4. bogdan

    mai 21, 2016 at 10:07 am

    Ce i d i o t i !!! Timpul este doar o notiune ! Iar materializarea practica in viata reala este data de ciclul noapte zi ! Daca stai pe o insula pustie si mananci doar fructe exotice si pesti cu ce te influenteaza ineptiile astea ?! Auzi ce p r o s t i i debitati -soarele sa rasara de la vest si sa apuna la est ! Voi ati facut macar 2 clasa de scoala ?! Sau sunteti angajati sa scrieti in functie de cat de redus aveti IQ ul ?! Ce i d i o t i !!!

    • Suzana

      mai 21, 2016 at 3:10 pm

      Normal ca ceea ce trece peste puterea ta de intelegere este o idiotenie. Fara comentarii !

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva”. Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Published

on

RECOMANDARE
Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

În reclame sunt promovate ca fiind o sursă sănătoasă de proteine şi sunt recomandate pentru a fi consumate de întreaga familie. În realitate însă, adevărul este departe de ceea ce se arată oamenilor.

Mezelurile au ajuns să fie printre cele mai nocive alimente, iar din păcate, din ce în ce mai mulţi români le cumpără – pentru că sunt ieftine şi pentru că satură foamea.
Am surprins în tren conversaţia dintre un angajat al unei fabrici de mezeluri şi un apropiat al acestuia: „Înainte să mă angajez aici, mâncam mezeluri în fiecare zi. Le dădeam şi copiilor mei parizer, crenvurşti sau șunca, fiind convins că sunt alimente sănătoase. Însă când am intrat în fabrică şi am văzut de fapt ce se pune în aceste mezeluri, m-am îngrozit. Piele, grăsime, zgârciuri, oase şi în general toate resturile intră în nişte maşini de tocat imense, iar pasta aceea este amestecată cu apă, multă sare şi tot felul de prafuri. Carnea propriu-zisă este într-o proporţie foarte mică”.

Deşi legislaţia privind normele de compoziţie există din 2006 şi este destul de clară, controalele efectuate de-a lungul timpului au demonstrat că foarte puţine produse respectă întru totul reţeta. Principala problemă a mezelurilor de pe piaţa autohtonă e chiar cantitatea insuficientă a materiei prime – carnea, sau calitatea proastă a acesteia.

Un raport al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, bazat pe date din 2010, arată că mai ales parizerul, crenvurştii şi salamurile de vară au un conţinut de proteine cu 2% mai mic faţă de prevederile legale, potrivit cărora mezelurile trebuie sa conţina carne în proportie de cel puţin 10-11%.

Din plin se găseşte însă carnea dezosată mecanic, adică o pastă obţinută din tendoane, oase, pieliţe, în care proteinele sunt aproape inexistente. Aceasta este periculoasă pentru copii sau tineri, din cauza cantităţii ridicate de fosfor ce împiedica asimilarea calciului.

RETETA ORIGINALĂ

PASTRAMA DE PORC contine, la 100 kg carne de porc, cateva condimente: cate 2,5 kilograme de sare si usturoi, 350 de grame de piper, 600 de grame de boia si 150 de grame de zahar. Carnea de pe pulpe, atent aleasa (fara cartilagii sau grasime) se fasoneaza in bucati de 10 cm lungime si 4 grosime care se introduce 4 zile la frigider, in bait. Apoi se afuma cu fum cald (110 grade C) timp de 90 minute.

RETETA ACTUALA
Pastrama de porc din comertul de masa contine in primul rand carne injectata, care apoi se malaxeaza pe niste utilaje cu vid, ca sa se patrunda chimicalele in fibra, si abia dupa aceea se trateaza termic. Procesul de maturare in bait, timp de patru zile este inlocuit de injectare. Continutul de apa este cu atat mai mare cu cat pretul este mai mic.

RETETA ORIGINALA

PARIZERUL contine 70 kg de brandt calitatea I, 30 kg de slanina, cate 50 g de piper si boia dulce, 30 g nucsoara si 50 grame de usturoi. Slanina se toaca la 3 mm. Brandt-ul, maturat 2 zile la rece, se toaca impreuna cu slanina. In timpul amestecarii se adauga solzi de gheata, pentru a preintampina incalzirea pastei. Batoanele se zvanta in la 75 de grade, se afuma o ora si se fierb circa 3 ore.

RETETA ACTUALA Azi avem in parizer doar 50% carne de porc, aproape tot atat emulsie de sorici, apa, proteina vegetala din soia, amidon, sare, condiment, stabilizator (difosfat), potentiator de aroma (glutamat de sodiu), antioxidant (acid ascorbic), carmin (colorant natural), dextroza, conservant (azotat de sodiu).
RETETA ORIGINALA

MUSCHIUL AFUMAT contine, dupa retetarul de acum 50 de ani, doar muschi de porc file, sare, azotat de sodiu si zahar. Acestea din urma vor deveni solutie pentru injectare, in proportie de 10%, dupa care carnea astfel preparata va sta in saramura 4 zile, apoi se va scurge 24 de ore. Urmeaza zvantarea (1 ora) si afanarea la rece, timp de 16 ore.

RETETA ACTUALA

Azi, industrial carnea poate fi injectata si aproape 100%, iar muschiul chiar se preteaza la o asemenea interventie. De obicei, la muschi, spun specialistii, se merge pe o injectare de 80% cu o saramura care contine diverse E-uri si substante menite sa retina apa in carne, cum ar fi amidonul si caragenanul.

RETETA ORIGINALA

SALAMUL VICTORIA ar trebui sa contina 70 kg de pulpa de porc si 30 kg de brandt de porc (carne macra dezosata, de prima calitate). La acestea se adauga 30 g nucsoara, 150 g piper, 150 g zahar. Carnea se amesteca in malaxor cu sare, apoi sta la frigorifer 48 de ore, dupa care brandt-ul astfel obtinut va fi amestecat cu pulpa curatata de grasime si taiata in bucati de 3-4 cm.

RETETA ACTUALA 

Azi, se foloseste carne de porc si slanina (ingredient care lipseste din reteta originala), asezonat cu condiment si arome. Carnea este “de lucru”, adica resturi, amestecata in aceeasi proportie cu slanina, apa, soia, amidon. Se adauga sare, condimente, stabilizatori, potentiator de aroma, antioxidant, agent de ingrosare, dextroza, colorant, conservant.

RETETA ORIGINALA

KAIZERUL original contine exclusiv piept de porc, sare, foi de dafin si azotit de sodiu. Se sareaza uscat intre 6 si 8 zile. Apoi se transeaza bucatile si, dupa spalare in apa calda, ajung intr-o baie cu apa rece. Bucatile sunt zvantate, apoi se pun la afumat, o ora. Dupa afumare pieptul se fierbe la 70 de grade C, cu foi de dafin, apoi se raceste timp de 12 ore.


Citește și >> ȘEF de supermarket în România: ” Mi s-a cerut să vând CARNE EXPIRATĂ spălată cu detergent…”


RETETA ACTUALA Pieptul de porc intra direct dezosat in procesul de fabricatie. Carnea este injectata cu sare, condimente, stabilizator: polifosfat de sodiu. In reteta mai intra dextroza (adjuvant alimentar), niste caragenan, agent de ingrosare, pentru ca produsul respectiv sa aiba aspectul consacrat. Se mai pune ascorbat de sodiu, potentiator de aroma, monoglutamat de sodiu, conservant si colorant. Citeste mai multe pe antena3.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***