joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ne apropiem de punctul zero. Din 1980 timpul pe Pământ s-a scurtat. O zi nu mai are 24 de ore

Oamenii de ştiinţă susţin că ziua s-a micşorat, în consecinţă o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, dată fiind modificarea frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede scrie evz.ro

Unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua in care Pământul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore.

Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.

Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Foarte interesant și..  Dacă și tu adormi cu telefonul mobil în pat, n-ar fi rău să citești aceste rânduri

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de „punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est.

Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.

Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor sai, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.

Articole asemănătoare

13 COMENTARII

 1. Ce i d i o t i !!! Timpul este doar o notiune ! Iar materializarea practica in viata reala este data de ciclul noapte zi ! Daca stai pe o insula pustie si mananci doar fructe exotice si pesti cu ce te influenteaza ineptiile astea ?! Auzi ce p r o s t i i debitati -soarele sa rasara de la vest si sa apuna la est ! Voi ati facut macar 2 clasa de scoala ?! Sau sunteti angajati sa scrieti in functie de cat de redus aveti IQ ul ?! Ce i d i o t i !!!

 2. Iarasi? Vedeti ca asta era prin 2012… decembrie…
  „Timp de mii de ani nu s-aq schimbat”… O fi masurat-o faraonii…
  „Studiile arat”… care studii? Un link, ceva? O lucrare publicata?
  Daca chiar aveti chef sa cititi ceva cat-decat, vedeti aici:
  http://www.nssl.noaa.gov/users/mansell/icae2014/preprints/Boldi_41.pdf
  Numai ca aici nu creste… Are 36 de pagini si e-n engleza.
  Cititi macar ce spune Wikipedia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances#Description
  Pentru cel care a scris articolul, nota 4 (nu dau nota 2, ca apreciez efortul, dar tot repetent ramane)

 3. O porcărie, cum explicați secunda care trece la fel și minutul ,priviți ceasul 24 de ore ,trece la fel ca în orice timp ca acum o sută de ani, nu mai puneți prostii ,explicați ca suntem mai ocupați și ne preocupă totul mai mult încât nu știm cum trece timpul ,terminați cu vibrațiile și viteza timpului!

  • Se spune ca exista doua categorii de prosti-prosti care isi dau seama ca sint asa si stau in banca lor pentru ca macar stiu si ei ca alea le sint posibilitatile si prosti care fac pe desteptii,ori aici e grav pentru ca niciodata n-ai sa te poti intelege cu astia.Tot asa si cu rezonanta Shumann,ce poti sa-i explici unuia care habar n-are cu ce se maninca asta,zice ca-i o prostie,o porcarie.Mai baiete daca nu pricepi despre ce e vorba aptine-te in a mai face comentarii idioate,documenteaza-te,pentru ca-slava domnului-acum ai suficiente posibilitati de documentare, si daca totusi nu intelegi renunta in a mai face judecati de valoare care iti depasesc capacitatea ta intelectuala si ocupa-te de lucruri care iti sint mai la indemina si pe care le poti pricepe.Stiti ce este trist ca mai intotdeauna se gasesc sa comenteze-nu numai in cazul asta-ci si in multe alte cazuri legate si de alte fenomene tot asa de greu de priceput,tot felul de insi care,se vede clar ca nu ii da desteptaciunea afara din casa dar care nu scapa ocazia de as da cu parerea.Fericiti cei saraci cu duhul daca ar trai in universul lor si nu ar deranja pe ceilalti!

  • Comentatorul „Ion” totusi nu a exemplificat. Voi incerca eu. Incercati sa va imaginati totul invers. adica ceasul arata o secunda, o ora, o zi, dar d-voastra va miscati mai lent. Astfel in 24 de ore, daca trageti linie, vi se pare ca ati facut mult mai putine lucruri intr-o zi decat acum 20 de ani (sa spunem). Si aceasta pentru ca pentru d-voastra totul se deruleaza mai lent. Derulandu-se mai lent vom face mai putine lucruri intr-o zi. Ei bine, nu se deruleaza mai lent pentru ca avem raportul om/secunda, dar in timpul de o secunda din anul 1950 si o secunda din anul 2020 este diferenta. Faceati mai multe lucruri intr-o ora (sa spunem) in 1950 decat intr-o ora in 2020. Timpul este linear dar noi traim in 3D. Asociate cele doua rapoarte veti vedea ca rezonanta Schumann capata sens!!

 4. daca va spunea cineva acum 40 de ani ca o sa ecziste smat telefon sau smart televizor normal ca dadeati aceleasi raspunsuri ca si comenturile de mai sus ,eu cred in asa ceva

 5. Măi fraților, voi înțelegeți ce este timpul ? Cum dracului să se scurteze timpul pentru că o frecvență oarecare crește ?… Voi sunteți sănătoși la cap ?

 6. Am și eu o curiozitate: dacă tot e diferența asa mare cum susțin unii (câteva ore), de unde știu ceasurile care nu sunt conectate la internet (alea mecanice, alea de perete cu cuarț) sa își corecteze diferențele? Cum reușesc ele sa afișeze aceeași ora ca și un ceas digital?

 7. Noooo, mintea celui care a scris articolul are multe momente de zero. Cât de „obosit” trebuie să fi ca să concepi un astfel de articol? Cât de drogat trebuie să fi ca să legi fenomenul rezonanței magnetice globale de frecvența timpului 🤣🤣🤣, de lungimea timpului în timp 🤪, de modificarea polilor magnetici ai pământului și de ce i-a mai trecut lui prin cap. „Rezonanțe Schumann sunt rezonanțe electromagnetice globale , generate și excitate de descărcări de fulgere în cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă” – preluat, pentru că este extrem de clar și pe înțelesul tuturor. Cum ar spune „gurili reli”, nu măsoară intensitatea frecvenței timpului 🤪. „Frecvența este măsura numărului de repetări ale unui fenomen periodic în unitatea de timp” – iar am preluat, este simplu și explicit. Acum, cum măsori ceva care se raportează la ceea ce tu măsori? Este ca și cum măsori metrul, ca instrument, cu el însuși, pentru a stabili dacă s-a deformat 🤪. Cum să asociezi timpul, care este un concept, cu volumul – cantitate. Altfel spus, o cantitate de nimic. Timpul, ca unitate de măsură pentru evenimentele vieții este o accepțiune comună. Dacă un grup de persoane adoptă ca unitate de măsură pentru timp, ca fiind un întreg, răsărit – noapte până la următorul răsărit, nu înseamnă că trăiesc mai puțin decât o persoană care se raportează la timp ca fiind o unitate de măsură de o oră. Aberația constă în atribuirea de frecvență unui concept. Altfel spus, numărarea repetărilor conținutului a nimic, pentru că noi ne punem de acord cum să considerăm și să împărțim un continuu nedefinit. Acum, vin unii și spun că acest concept prin care noi am căzut de acord asupra ceva, are frecvență 🤪 și ca să fie nebunia completă, îl mai și măsoară, normal că folosesc rezonanțe Schumann, nu de alta, dar sună bine. Ce? Rezonanțe Schumann sunt „altă pești”? Așa, și? „Dacă io vrea, ce”?

 8. Oi fi prost,oi fi deștept poate mediocru dar pentru mine un lucru este cert. Simt fizic că timpul s-a scurtat și nu numai eu ci și persoane la vârsta jumătăți față de a mea fapt pentru care cred în acest fenomen. Ce încă mi-a rămas o dilema este neinteracțiunea între obiectul ceas și scurtarea timpului. Rog lămuriți-mă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.