Nemții au avut și au folosit mașina timpului acum 70 ani - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Nemții au avut și au folosit mașina timpului acum 70 ani

Published

on

RECOMANDARE
Mănâncă mai multă slănină dacă ești fumător! Uite ce efect are acest aliment asupra plămânilor

Aceste inele imense de beton (pe care le puteţi vedea în stânga articolului) au fost construite de germani în timpul al doilea război mondial pe coasta Mării Barents (pentru necunoscători, Marea Barents este localizată la marginea Oceanului Arctic, între Norvegia şi Rusia).

Timp de decenii întregi, armata sovietică a limitat accesul la ele, imediat după terminarea războiului, alimentând astfel speculațiile cu privire la scopul lor. Diverşi conspiraţionişti au afirmat că aceste inele ar fi putut fi folosite ca fundamente pentru testarea unor arme naziste incredibile și pentru dispozitivele antigravitaţionale.

Astfel, se crede că inelele de beton au servit ca puncte de lansare a OZN-urilor naziste, farfurii zburătoare care foloseau tehnologii antigravitaţionale şi care au fost ulterior capturate de către Statele Unite și Uniunea Sovietică.

Scepticii spun însă că aceste “OZN-uri naziste” nu reprezintă altceva decât o invenţie a conspiraţioniştilor, având în vedere faptul că naziștii au fotografiat şi filmat toate experimentele lor tehnologice; dar aceste fotografii şi filme nu au apărut, ceea ce înseamnă că ori au fost extrem de bine ascunse, ori ele nu au existat niciodată.

Există însă persoane care susţin că inelele de beton au fost folosite de nazişti pentru a susţine un dispozitiv incredibil dezvoltat de oamenii de ştiinţă germani, “Clopotul”, un obiect metalic în formă de clopot, care a fost dezvoltat în Polonia (vezi imaginea de mai jos).

Mașina era atât de puternică încât proiectul s-a încheiat cu uciderea a circa 60 de oameni de ştiinţă care lucrau la ea. “Die Glocke” era un obiect de metal greu, ce avea 5 metri înălțime și 3 metri în diametru. Descris de către un jurnalist polonez și istoric militar, pe baza unei mărturii a unui general SS, “Clopotul” avea în interior doi cilindri de plumb (de 2,5 cm grosime), care conțineau un metal lichid numit Xerum 525 (ce arăta ca mercurul, dar strălucea violet).

Pentru funcţionare, aparatul folosea cantități mari de energie electrică. Se pare că acest “Clopot” ar fi putut fi folosit pentru a călători în trecut (nu şi în viitor), “îndoind” gravitaţia.

Sursa: lovendal.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva? VIDEO

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***