Connect with us

Diverse

Nici nu te gândeai cât de sănătoasa este această băutură. Norvegienii o consumă zilnic pentru a-și prelungi viața

Published

on

Norvegienii sunt printre cei mai longevivi oameni de pe planeta. Secretul longevității lor este consumul zilnic al acestei băuturi. Băutură considerată de unii miraculoasă, zerul are multe beneficii asupra sănătății.

Reprezintă un remediu promovat de cunoscutul doctor Paavo Ariola. Dovada ca zerul este uimitor este că bătrânul Thomas Parr, un agricultor simplu, a trait 152 de ani. El a recunoscut faptul ca a consumat zi de zi cate un pahar de zer.

Compoziția si proprietățile curative ale acestui lichid

Zerul este alcătuit in mare parte din apa (93%), dar mai conține și potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, enzime cat si aminoacizi. Nu îngrașă. O suta de grame de zer au doar 26 de calorii.

Pentru ficat este un excelent detoxifiant. Consumând zilnic zer, ficatul se va regenera. Zerul este format din beta – lactoglobulin, care încarcă organismul cu un aminoacid numit BCAA. Experții afirmă ca aminoacidul BCAA mărește speranța de viață a persoanelor cu ciroza hepatica cu peste 10 ani!

Zerul este bogat in imunoglobuline si lizozomi care întăresc sistemul imunitar, si care sunt foarte utili in afecțiunile hepatice cronice.

Cisteina din zer este o substanța necesara pentru fabricarea de glutation, un antioxidant puternic ce protejează organismul de infecții si toxine. Glutationul este de asemenea destul de eficient si in tratamentul glandei tiroide, cancerului, sclerozei cat si a bolii Parkinson.

Zerul scade glicemia si tensiunea arteriala. Problemele cu care se confrunta lumea moderna cum ar fi obezitatea, hipertensiunea arteriala, epuizarea precum si stresul pot fi atenuate cu un consum regulat de zer.

Acidul lactic, care este conținut in zer, reduce numărul excesiv de ciuperci si bacterii din intestin, si reglează nivelul pH-ului din organism.

Consumul regulat de zer, se recomanda împotriva problemelor digestive cum ar fi: balonări, colici si constipație.

Mod de preparare

Luați 1 litru de lapte gras, puneți-l intr-un borcan, si lăsați-l sa stea la temperatura camerei in jur de 1-2 zile. Zerul se va separa si va fi in partea de jos a borcanului.

Dintr-un litru de lapte veți obține circa 700 de ml de zer.

Colectați zerul si acesta este gata pentru consum. Se poate păstra la frigider.

La care tratamente îl putem folosi?

RECOMANDARE
Colesterolul - una dintre cele mai mari înșelătorii din vremurile noastre... Și cea mai profitabilă „boalăˮ din lume

Boli tumorale – Se consuma un litru de zer pe zi timp de 6 luni de zile.

Guta – Se fac cure de 3 luni, in care se beau trei căni (200 de ml) de zer in fiecare zi, cu 30 de minute înainte de masa.

Imunitate scăzută – consumul zilnic a 100 de ml timp de 3 luni de zile

Boli ale ficatului – cate un pahar (200 de ml) pe zi timp de 12 luni

Degerături – zonele afectate se învelesc cu un tifon înmuiat in zer, după care se lasă 60 de minute, iar apoi se spală cu apa. Aceasta aplicație se face zilnic, pana ce zonele afectate se vindeca.

RECOMANDARE
Unele boli de inimă se tratează cu doze puternice cu vitamina C

Eczeme – Timp de o ora se pun comprese cu zer pe zonele afectate, după care se lasă zona sa se usuce. Tratamentul trebuie folosit zilnic, timp de 14 zile.

Detoxifierea organismului – Se consuma o cana de 200 de ml dimineața pe stomacul gol, timp de 7 zile. Se face pauza apoi 10 zile, după care se reface tratamentul din nou 7 zile.

Sursa: viatasisanatate.com

loading...

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
Una dintre cele mai la îndemână metode de a mânca sănătos pe timpul iernii este să cumperi legume și fructe congelate

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***