joi, martie 27, 2025

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Niciun român nu ar trebui să mai cumpere acest produs din magazin. Dragoș Pătraru avertizează: “Ne afectează organismul”

Brânza topită este nelipsită de pe rafturile supermarketurilor, însă efectele sale asupra sănătății sunt din ce în ce mai des puse sub semnul întrebării. Deși e considerată o variantă frugală și gustoasă pentru mic dejun sau gustări, mai ales pentru copii, ingredientele sale nu sunt cunoscute în totalitate. Ce a descoperit Dragoș Pătraru, de fapt?

Dragoș Pătraru a analizat brânza topită din magazin

Deși poate părea o alegere convenabilă, este recomandat să limităm consumul de brânză topită. Dragoș Pătraru, cunoscut pentru analiza produselor alimentare disponibile pe piața românească, a comparat mai multe sortimente de brânză topită din supermarketuri.

Citeste si Ce conțin supele instant din magazin. Dragoș Pătraru a luat la control etichetele și a făcut o descoperire șocantă: „Refuz să cred”

Brânza topită se obține prin procesarea unor tipuri de brânzeturi, la care se adaugă săruri de topire, apă și grăsimi. Ceea ce face acest produs mai puțin sănătos sunt aditivii adăugați în procesul de fabricație. Printre aceștia se numără săruri de topire precum fosfații și citrații, care, alături de alte substanțe chimice, pot avea efecte negative asupra organismului, mai ales dacă sunt consumate…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Reacția unui primar din Buzău, speriat că în comuna sa ar putea fi cazaţi temporar pacienţi cu risc de transmitere a coronavirusului

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.