Niște REFUGIAȚI s-au luat de femei în RUSIA. Rezultatul: 51 de refugiați au fost BĂTUȚI, 18 au ajuns la SPITAL - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Niște REFUGIAȚI s-au luat de femei în RUSIA. Rezultatul: 51 de refugiați au fost BĂTUȚI, 18 au ajuns la SPITAL

Published

on

RECOMANDARE
Confesiunea unui pacient operat într-un spital din România: „Am rugat medicul cu bani, dar m-a refuzat”

Seria de problemele pe care le fac unii imigranți continuă, dar, de astă dată lucrurile au stat puțin diferit.

Dornici de o noapte sălbatică, mai mulți imigranți (care au fost dati afară din Norvegia pentru că aveau apucături rele) au intrat în discoteca (“Gandvik”) unui micuț oraș (Murmansk) și au început să se ia de frumoasele rusoaice crezând că peste tot este așa ca în Europa.

Refugiații fuseseră deportați din Norvegia pentru „comportament necivilizat”. Ei au ieșit sâmbătă noaptea într-un club din oraș și și-au încercat norocul cu localnicele, având o atitudine similară cu cea a imigranților de la Koln din noaptea de revelion, scrie Daily Caller.

Evident, barbații ruși nu au fost deloc încântați. Refugiații au fost scoși în stradă pentru a fi „educați”: „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”. Imigranții au încercat să fugă și să se ascundă, dar au fost găsiți și au primit o “corecție” ca la carte.

Rușii nu au avut deloc milă. Imigranții au fost bătuți măr până la venirea politiei. 18 refugiați au fost într-o stare atât de gravă încât a trebuit să fie duși la spital. Incidentul a fost consemnat sec de polițiști drept „o bătaie în grup în care au fost implicați refugiați”.

Imigranții au avut noroc că polițiștii au sosit la timp, altfel lucrurile puteau degenera.  “Bine ați venit în Rusia. Ne face place să avem vizitatori, dar nu uitați că sunteți musafiri”.

sursa: aktual24.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Un loc unic în lume. DA, se află în România și este un colț de rai ce merită văzut și promovat

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***