Noua metodă de a păcăli păcănelele! E incredibil cum a păcalit un tânăr aparatele într-un cazinou din Colentina. Românul duce lipsă de multe, însă nu și de idei. Mai ales dacă este vorba despre bani! Acesta este și cazul unui tânăr din Sibiu care a crezut că va da lovitura vieții la păcănele. S-a înșelat!
Potrivit www.fanatik.ro, Ioan Daniel Căzilă și-a pus mintea la contribuție și a făcut un dispozitiv care să îl ajute să câștige la păcănele. A încercat să dea lovitura într-un cazinoul din cartierul bucureștean Colentina, însă, din păcate pentru el, a fost prins.
„Tânărul din imaginea alăturată este Căzilă Ioan Daniel și este din Sibiu. Aveam un dispozitiv care influențează sloturile, juca Dolphines Pearl. Mai avea un asociat, care îl aștepta în mașina din fața sălii. Este bine să fiți atenți când îl vedeți în săli„, este anunțul devenit viral.
Sibianul nu este primul care încearcă să se îmbogăţească rapid, ca el sunt prinşi sute de trişori pe an. Motivul pentru care aceştia se înghesuie la încercări de a păcăli aparatele tip slot machines este faptul că nu există legislaţie care să îi pedepsească pe trişori. Sălile de jocuri pot să le pună interdicţie de a mai intra şi pot răspândi fotografiile respectivilor celorlalţi colegi care conduc astfel de afaceri.
„În legislaţia noastră nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la cazino. În străinătate există legislaţie şi trişorii sunt pedepsiţi de lege. La noi nu avem ce face decât să îi dăm afară şi să nu îi mai lăsăm să intre. Cu aproximaţie, sunt în jur de 100 de persoane în aceste găşti, din care jumătate acţionează în Bucureşti”, declara cu ceva timp în urmă Sorin Constantinescu, directorul Asociaţiei Organizatorilor de Cazinouri, pentru RomaniaTV.net.
Tentativele de fraudă se înregistrează la aparatele tip slot machines ieftine sau improvizate. „Acestea pot fi fraudate. Ultima metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului. Persoana respectivă trimite unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea”, preciza Sorin Constantinescu.
Metoda cu magnet, rudimentară
„Metoda cu magnet este una mai veche şi se foloseşte la ruleta electronică. De asemenea, tot la ruletă, dar în sală, se sparge capacul unde se învârteşte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc”, a mai spus Sorin Constantinescu.
Unii susţin că un dispozitiv confecţionat din diode, tranzistori, acumulatori, sârmă de cupru, carcasă şi buton poate face aparatul să indice un credit fictiv. Se dau impulsuri prin fanta de introducere a bancnotelor, iar aparatul înregistrează ca şi cum ar fi fost introduşi bani. Tot ce mai rămâne de făcut este ca „jucătorul” să îşi solicite câştigul fictiv.
Un alt jucător susţine pe un forum cu tema „păcănelelor” că dacă se introduce o bancnotă de 10 lei în aparat şi se ţine apăsat butonul „bet” un minut aparatul va afişa un credit de 100 de lei, bani care pot fi solicitaţi apoi casierului sălii de joc.
Alţi jucători susţin că sloturile sunt imbatabile. „Nu e există nici un fel de manevre, am încercat tot felul de mânării, cu magnet, cu camera de la telefon. Eu sunt posesorul unui bar şi am trei aparate, le urmăresc atunci când vin băieţii şi bagă bani în ele fără să câştige. Atunci joc eu pe miză mare şi mai iau câte ceva, dar nu de fiecare dată”, spune o altă persoană interesată de câştiguri uşoare. Citeste mai multe pe RomaniaTV.net.
Vai de voi nici un articol nu sunteți în stare să scrieți!!Anul 2917??Oare mai exista păcănele atunci,noi mai existam??