Nu e de râs! Cum poți scapă definitiv de păduchii de cap cu ajutorul unor ingrediente banale - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Nu e de râs! Cum poți scapă definitiv de păduchii de cap cu ajutorul unor ingrediente banale

Published

on

RECOMANDARE
Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

O invazie de păduchi se propaga ușor într-o colectivitate. Acești paraziți se hrănesc cu sângele pe care îl sug din scalpul nostru.

Mușcăturile lor provoacă mâncărimi si uneori chiar infecții. Exista numeroase șampoane împotriva păduchilor pe piața, însă ne putem trata și acasă. Bătrânii foloseau gaz lampant.

Dar, iată un remediu mai bun împotriva păduchilor!

Ingrediente:
Apa de gura Listerine, O casca de dus, Oțet, Un pieptene cu dinții foarte deși, Câteva prosoape curate

Ce trebuie sa faceți?

Va spălați pe păr cu apa de gura. Când parul va fi complet ud, acoperă-l cu casca de dus sau chiar si cu o punga de plastic.

Lasa-l asa cel putin o ora si apoi iti poți scoate casca de dus. Se clătește apoi părul cu oțet si se acoperă din nou cu o casca de dus sau cu o punga de plastic. Se lasă încă o ora. Se scoate si de aceasta data casca de dus si parul se spală cu șampon obișnuit. Se piaptănă apoi parul cu pieptenele cu dinți foarte deși.


Citeste si: Fierbeam cartofi pentru piure. Când am vrut sa scurg apa, prietenul meu bucătar-șef, m-a apucat brusc de mână: Ce faci? E greșit! Doamne, asa am făcut în toți acești ani


Datorită oțetului, va fi foarte ușor sa luați păduchii din par. Apa de gura Listerine este excelenta pentru a tine departe păduchii datorita mirosului ei extrem de puternic pe care păduchii pur si simplu nu-l suporta.

Sursa: deretinut.net

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***