sâmbătă, aprilie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Nu e de râs! Cum poți scapă definitiv de păduchii de cap cu ajutorul unor ingrediente banale

O invazie de păduchi se propaga ușor într-o colectivitate. Acești paraziți se hrănesc cu sângele pe care îl sug din scalpul nostru.

Mușcăturile lor provoacă mâncărimi si uneori chiar infecții. Exista numeroase șampoane împotriva păduchilor pe piața, însă ne putem trata și acasă. Bătrânii foloseau gaz lampant.

Dar, iată un remediu mai bun împotriva păduchilor!

Ingrediente:
Apa de gura Listerine, O casca de dus, Oțet, Un pieptene cu dinții foarte deși, Câteva prosoape curate

Ce trebuie sa faceți?

Va spălați pe păr cu apa de gura. Când parul va fi complet ud, acoperă-l cu casca de dus sau chiar si cu o punga de plastic.

Lasa-l asa cel putin o ora si apoi iti poți scoate casca de dus. Se clătește apoi părul cu oțet si se acoperă din nou cu o casca de dus sau cu o punga de plastic. Se lasă încă o ora. Se scoate si de aceasta data casca de dus si parul se spală cu șampon obișnuit. Se piaptănă apoi parul cu pieptenele cu dinți foarte deși.


Citeste si: Fierbeam cartofi pentru piure. Când am vrut sa scurg apa, prietenul meu bucătar-șef, m-a apucat brusc de mână: Ce faci? E greșit! Doamne, asa am făcut în toți acești ani


Datorită oțetului, va fi foarte ușor sa luați păduchii din par. Apa de gura Listerine este excelenta pentru a tine departe păduchii datorita mirosului ei extrem de puternic pe care păduchii pur si simplu nu-l suporta.

Sursa: deretinut.net

Foarte interesant și..  Va veni ziua când vom pleca din această lume cu mâinile goale, la fel cum am venit. Important este să plecăm cu mâinile curate

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.