Connect with us

DE ACTUALITATE

Nu ne dăm seama, însă în ultima perioadă acțiunile criminale de intoxicare a populației prin intermediul „dârelor morții” s-au intensificat

Published

on

Chiar dacă in ultima perioadă s-au făcut dezvăluiri despre chemtrails (aşa-zisele „dâre ale morții” pe care le lasă în urma lor unele avioane) nu au reuşit să oprească acţiunile criminale ale celor care se folosesc de orice mijloace, oricât de abjecte, pentru a reduce populația globului la 1 miliard de oameni. Pentru aceasta, printre alte metode criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor, sunt răspândite pe cale artificială, de exemplu prin pulverizare din avioane, substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. Am primit de la un cititor al site-ului yogaesoteric din Bristol, Anglia, nişte fotografii extrem de elocvente ale unor chemtrails-uri apărute recent în zona respectivă.

Fenomenul nu este singular, ba din contră. Nici în România nu suntem feriţi de aceste acţiuni criminale. În ţara noastră se pot observa deseori aceste dâre chimice deasupra mai multor oraşe. De exemplu, în luna martie 2016, în mai multe oraşe din sudul ţării a căzut din cer o pulbere cărămizie ce conţinea fier, cupru, plumb şi alte metale grele. Acest praf a putut fi observat în săptămânile care au urmat şi în Bucureşti, în judeţul Constanţa, în Bărăgan.

RECOMANDARE
Florin Iordache, imagini inedite in care apare vorbind in fata unei sali goale: "Votaţi-mă pe mine, votaţi...pentru a fi aproape de Uniunea Europeană"

Specialiştii Agenţiei de Protecţia Mediului spun că în mod normal, în aer nu ar trebui să existe nicio urmă de astfel de metale şi că inhalarea lor este deosebit de periculoasă.

În Dobrogea, de exemplu, ploaia de pulbere conţinea crom, plumb, nichel, arseniu şi cadmiu, metale care se găsesc în mod normal în sol şi nicidecum în aer. De asemenea s-a eliminat ipoteza că aceste prafuri au fost aduse de la mare depărtare de curenţii de aer, deoarece în acea perioadă meteorologii nu au constatat nicio mişcare a curenţilor de aer care să fi venit din nordul Africii, aşa cum au presupus cei de la Mediu. Această ipoteză nu a fost decât „praf în ochi” (de data aceasta, la propriu) pentru naivii care se lasă prostiţi de declaraţiile sforăitoare ale autorităţilor.

Citeste si: Genocid planetar? Secretul dârelor morții de care aproape nimeni nu vorbește în Romania

Multe persoane au observat aceste prafuri chimice ce cad din cer sub formă de ploaie sau se depun pur şi simplu pe lucrurile aflate la sol. Unii spun că după ploaie, frunzele au fost acoperite de negreală şi de atunci tufele de flori nu mai înfloresc. Alţii spun că legumele se ofilesc şi florile arborilor fructiferi se scutură înainte de vreme, în urma unor astfel de ploi otrăvite. La fel se petrece cu viţa de vie, care pare arsă.

Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o industrie a morţii – Chemtrails” , într-un interviu luat de Willy De Buck în ziarul De Gentenaar, 26 iulie 2009. Aici citiţi varianta online:
http://chellow.blogspot.com/2009/07/former-mayor-crusade-against-white.html

Redăm fragmente din acest interviu:
„…Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli  care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.”

Opinia mea este următoarea (n.r.: blogul burebista2012.blogspot.ro): toate procesele globale implică bani, putere şi control. Creierele din spatele Chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de ani de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astăzi a ajuns să aibă cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativă a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli  „spreiate din avioane” în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am fost atât de bolnavi ca şi acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?”

Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăștie substanțe sunt folosite mult mai intensiv în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone menţionate ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.

Citeste si: Dezvăluiri video șocante – Cum vine moartea din aer. In atmosferă se pulverizează cu viruși: gripă aviară, SARS, gripă porcină

Mulți din autoritățile statului nu cunosc această chestiune, iar cei care probabil știu ceva, tac sau se fac că nu știu. Zborurile astea normal că au aprobare și programare de survol al spațiului aerian, dar nimeni nu știe din Autoritatea Aeronautică ce transportă aceste avioane.

Rezolvarea ar fi ca atunci când un astfel de avion pulverizează, după analiza substanțelor (deci trebuie dovada clară), un astfel de avion somat de aviația noastră militară, adus la sol și controlat. Dar îți dai seama ce scandal diplomatic s-ar crea. Nu știu ca undeva în lume să se fi întâmplat așa ceva. Singurul mod de a ne proteja este individual, prin întărirea sistemului imunitar și cure de detoxifiere pentru eliminarea metalelor grele.

Citește continuarea acestui articol pe blogul Burebista aici

Update: Comentariul unui cititor, făcut pe site-ul amintit mai sus:

” Darele astea albe sunt reale. E deja un truism. Oricine locuieste in Bucuresti sau in zone mai populate poate ridica ochii pe cer si are toate sansele sa vada avioanele la treaba. Eu confirm existenta darelor astora. Le am vazut de la sol, iar in una din calatoriile cu avionul am vazut cu ochii mei avioanele care lasa darele. Ce-i drept ca avioanele respective erau mai sus decat avionul civil in care eram eu, dar oricum se vedea foarte clar. Prima constatare este ca in vestul Europei se da mult mai intens decat pe la noi. Traiectoriile de zbor ale avioanelor lasa darele astea in asa fel incat pe cer se vad ca niste tesaturi, care, dupa un timp, devin opace. De la sol am observat in zona in care locuiesc faptul ca darele sunt date pe directia pe care se poate observa soarele, astfel incat sa obstructioneze actiunea directa a razelor soarelui. Avioanele zboara foarte sus si se vad greu, insa darele lasate in urma de acestea se observa foarte usor. In zona Iasului de exemplu pe timpul zilei se poate observa cel putin 1 avion care lasa aceste dare albe, dar au fost si zile cu 2 sau chiar cu 3 avioane. Dimineata lasa dare la rasarit iar spre dupa amiaza se muta catre vest. Scriu aceste lucruri atat pentru a sustine continutul articolului, cat si pentru a spune ca, pe langa probabilul efect direct asupra noastra, acei nori albi de chimicale mai au si un alt rol, si anume sa interfereze intr-un fel sau altul cu efectul pe care il are soarele asupra oamenilor aflati in zonele respective. Este uimitor cat de amortiti si inerti sunt oamenii cu privire la ce ni se intampla. Si inca o observatie, ca sa intelegem in ce stat traim, spatiul aerian romanesc este larg deschis pentru aceste operatiuni. Cu alte cuvinte cei care ar trebui sa ne protejeze, permit ca aceste operatiuni sa se intample desi acele chimicale ii afecteaza si pe ei si familiile lor. Pentru sceptici si cei ce inca mai cred in povesti cu incalzirea globala, anexez un link catre o stire despre un program al celor de la Harvard care au ajuns la concluzia ca una din solutiile in lupta cu incalzirea globala este … tocmai subiectul acestui articol.

https://www.technologyreview.com/s/603974/harvard-scientists-moving-ahead-on-plans-for-atmospheric-geoengineering-experiments/
http://www.pnas.org/content/113/52/14910.abstract
https://www.theguardian.com/environment/2017/mar/24/us-scientists-launch-worlds-biggest-solar-geoengineering-study

Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

DE ACTUALITATE

Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Published

on

Un nou tip de fraudă face ravagii: eşti sunat de cineva care se dă drept operator la Telekom, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date. Îţi spune că e ceva în neregulă cu factură ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartelă respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

RECOMANDARE
Florin Iordache, gest de mahala in Parlament. Semne obscene in mijlocul plenului - video

In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider”Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe)cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

ATENTIE de transmis URGENT Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor Internetului RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC….

Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.

Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.

Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el”, acesta este un mesaj care a fost transmis pe internet și care a ajuns în adresele electronice a mii de oameni care au luat în serios îndemnul.

Sursa: a1.ro

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***